Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Problem. Co Wy o tym sądzicie?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-29, 13:20   #11
Kfiatuszek1987
Rozeznanie

Dot.: Problem. Co Wy o tym sądzicie?

Cytat:
Napisane przez malyoszolomek Pokaż wiadomość
co do tatuaży to wiem o tym że może się nie przyjąć i nie tylko to może się stać. A co do niego to nie wiem niby fajnie bo wiem ze on bierze na prawdę na poważnie ale właśnie też się boje że coś nie wypali i zostaniemy ze swoimi imionami. Chociaż można je zakryć albo wybielić ( o wiele trudniejsze).
Ale też nie chce żeby z rozmowy wynikło ze ja nie jestem co do tego związku nie pewna i dlatego nie chce.
Spróbuj z nim spokojnie porozmawiać o tym i powiedz mu np że może kasę która by przeznaczył na tatuaż może lepiej wydać na np wspólne wakacje albo weekend gdzieś razem a jak się będzie bardzo upierał to trudno... jego ciało jego sprawa ale Ty bron boże nie rób sobie tatuażu tylko dlatego że on sobie robi i żeby mu coś udowodnić. Jeśli nie zrobisz sobie tatuażu to nie oznacza że go nie kochasz albo że nie jesteś pewna związku tylko normalnie myślisz.
A jeśli już tak bardzo uparłabyś się na tatuaż i on też to lepiej jak umówicie się że zrobicie sobie jakiś wasz symbol, coś co tylko dla Was będzie miało znaczenie.