Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Amelka jest już z nami,na resztę dzieciaczków czekamy z otwartymi ramionami.I/II.2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-29, 12:42   #99
rybkie
Rozeznanie

Dot.: Amelka jest już z nami,na resztę dzieciaczków czekamy z otwartymi ramionami.I/I

Cytat:
Napisane przez aniaxxxxx Pokaż wiadomość
hejka na nowym wateczku

mnie mloda tak kopie po pechrzu ze mnie az przeszywa... na szczescie sie lepiej ulozyla troche i mnie zadziej lapie ta rwa kulszowa...

ja na maternity wybieram sie tydzien przed porodem nie wiem czy to dobry pomysl ale nie wyobrazam sobie siedzenia w domq

w piatek mam klucze dostac do wlasnego domq wiec czeka mnie przeprowadzka z calym dorobkiem, malowanie, kupowanie mebli....

Tak czytam o tych waszych Tztach i nie wierze... ja na szczescie nie mam takich syt. Czasem nie mozemy sie dogadac ale to chyba przez moje hormony maz jest typem domownika to nigdzie z kolesiami nie chodzi

a czy ktoras z Was nastawia sie na porod w wodzie?
ja ja ja ja chce porod w wodzie, ludze sie ze dam rade, duzo o tym czytalam i sa same plusy, poza tym zazdroszcze ci ze dajesz rade tak dlugo w pracy ja mialam taki plan by odejsc dwa tygodnie przed, 15 grudnia ale ostatnio dziecko daje mi popalic, i chyba sie zlamie i odejde w tym tygodniu ciezko mi i ludzie mnie wkurzaja, ja bede chyba po scianach chodzic z nudow ale juz nie wyrabiam.
rybkie jest offline Zgłoś do moderatora