Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Walka o zdrowe i piękne włosy część VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-29, 12:56   #4522
201605020943
Konto usunięte

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy część VII

Cytat:
Napisane przez trommelka Pokaż wiadomość
Jestem absolutnie zakochana w Twoich wlosach!!!
Kolor! Długość! I "ksztalt"! To, że są tak cudownie ani nie falowane, ani proste.. Absolutne cudo! Do czegoś takiego wlaśnie dąże.. Tylko mi jeszcze, oj dużo brakuje.. Gratuluję, piękne!

Caramel1 uchylisz rąbka tajemnicy, co stosujesz, jak wygląda Twoja pielęgnacja?
Ale się zszokowałam! Do słynnych wizażowych włosów się nie umywają

Myję włosy codziennie szamponem BD, raz w tygodniu Eva Rzepa, codziennie przez myciem olejuję włosy na 2-3h oliwką Babydream, ale mam w planach kupno oleju kokosowego lub z pestek winogron Raz w tygodniu maska Alterry z granatem, na to worek foliowy, ręcznik i tak sobie chodzę kilka godzin 3x w tygodniu wcieram w skórę głowy Capitavit, codziennie piję kubek pokrzywy.

Aha i moje włosy mają okropny kształt, więc myję je wieczorem i prawie suche (bo gdy będą choć lekko wilgotne za mocno się skręcą) zakręcam w koka ślimaczka którego upinam klamrą i czasami wsuwkami jak trzeba. Rano tylko rozpuszczam włosy, robię sobie przedziałek na środku, delikatnie je moczę, rozczesuję i suszę z głową w dole. Jak jakiś kosmyk brzydko odstaje to okręcam go wokół swojej osi, zakładam gumkę i tak chodzę sobie jakiś czas bo robię śniadanie, maluję się itp. A kiedyś codziennie suszyłam i prostowałam włosy
201605020943 jest offline Zgłoś do moderatora