Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Krzyki, tupanie, nocne niespanie - czyli mamy maj-czerwiec 2010 próbują nie oszaleć.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-29, 16:19   #451
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Dot.: Krzyki, tupanie, nocne niespanie - czyli mamy maj-czerwiec 2010 próbują nie osz

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
Ja nie przewiduję, bo żadne rozmiary mi się nie sprawdzają.

Tylko z Nexta wiem co nosimy i co ewentualnie będziemy nosić, ale to tylko z danej grupy ubrań.

Tymczasem nic nie kupuję z wyprzedzeniem takiego sezonowego. Mam kilka spodni i swetrów na wyrost. I starczy.

A krótkie gatki za rok będziemy nosić z tego roku, jak widzę. Dziecko tak mi schudło od lata, że w pasie wszystko spada, więc za te 6 miechów znowu pewnie dobre będzie.
Gatki to też. Mało tego, niektóre to pewnie i za 3 lata Takie mam jedne rozmiar 80 ogromne (chyba się machnęli z metką, nie widzę inaczej), że szok. Tak samo kurtka jesienno-wiosenna, wiatrówka taka, sigikid - w załączniku. Rozmiar 86, a jest GIGANT. Obstawiam szczerze mówiąc jakieś 98. Moja córa 2 razy by w nią weszła, i szeroka, i długa, i rękawy dłuuugie, MOŻE za rok dobra będzie.

Cytat:
Napisane przez Edzia400 Pokaż wiadomość
szaja łacze sie z toba w bolu od paru dni mimo kładzenia jej po godz 20.30 zasypia sama po 15 min w łozeczku i teraz róznie ale godz to miedzy 24 a 2 w nocy jest pobudka z płaczem daje wode nic, daje smoka nie chce , w koncu okazało sie ze ona chce mleka wypija 240 a znalazłam na zaraze sposób ze ona sobie pije mleko a ja ja w tym czasie przewijam od paru dni musze 2 razy ja w nocy przebierac cała wszystko ma obsikane

ona jak wypije mleko szybko jakby ja kto z procy wystrzelił włazi do łozeczka przykrywa sie kołdrą i zasypia nie chce ze mna w łozku spac no ale kima tylko godz i potem robi rajdy
nawzucam jej tam zabawek to je wywala i potem mnie kopie (łozeczko mam przysuniete do łozka) ciagnie mnie za włosy wczoraj sie obudziłam z bolem głowy patrze a ona z przybornika wyciagneła maly grzebyczek , ten co był w kompelcie ze szczoteczka do włosów do niemowlaków i ona tym małym grzebyczkiem mi włosy czesała (mam za ramiona )

szaja ciesze sie bo leki i jak jest leczy twój wuj ( z twoich opowiadan ) to marnie albo ta lekarka nie wie co sie z wujem dzieje albo go olewaja bo limity sie koncza
A ty pomyślałaś o wpływie multisanostolu?

Edzia, Kropka, odstawiam to. Podaję ze 4 dni? Tak jakoś. Niczego nowego w tym czasie nie dawałam, a na paszczy wysypka, do tego te nocne jazdy, dziecko ogólnie jakieś takie pobudzone, mam wrażenie, na miejscu sekundę nie usiedzi, a tego nie mieliśmy Wysypka duża i na pewno od tego, czyli jakieś barwniki są be. Po wypłacie cebion kupię i sprawdzę, może to się sprawdzi.

Wiesz, lekarka jest prywatnie, więc raczej nie olewa, po prostu leki trudno dobrać ot tak, bez szpitala, w takich sytuacjach, a jeszcze poza tym - ta degrengolada nastąpiła przeraźliwie szybko, niecałe 3 tygodnie, jak on zaczął mieć tak agresywne zachowania, a ostatnie kilka dni agresja ciągła.

Cytat:
Napisane przez bydgoszczanka Pokaż wiadomość

W Auchan 2.12 od 18 do 22 wszystkie zabawki 20% taniej.

oooo Dzięki

Cytat:
Napisane przez Silpe Pokaż wiadomość
Coś wam pokaże
1 fota dokładnie 29 listopada zeszłego roku
2 fota 29ty dziś

i gdzie ta zima tak lubie bo odsnierzac nie musze
Pięknie
A więcej was się na tym wózku nie zmieściło?

Cytat:
Napisane przez ona1981 Pokaż wiadomość
Tak małe dziecko nie jest w stanie sobie samo dokładnie umyć ząbków https://mamotoja.pl/maluch_zdrowie_artykul,8349.html
Ja nawet po moim starszym za każdym razem poprawiam.

A Gabi śliczna jak zawsze. Jak mi się podobają takie słodkie czapeczki u dziewczynek
No nie jest. Ale co mam zrobić, na siłę otworzyć paszczę? To się całkiem zniechęci :/

Posłałam mamę na spacer, przespałam się 1,5h. Dziecko mi od 12 nic nie chciało jeść
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując