2006-11-14, 21:23
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: sześćdziesiątki z plusem
Cytat:
Napisane przez Toogra
Witam wieczornie,,,trudno dzis się tu dostac  .Miałam kolejny cięzki dzien w pracy od 6-18,,,,dosłownie maraton,,,,
Mam nadzieje ,ze St.Pani przyda się przepis na sałatke gyros.
Pozdrawiam Wsztskich serdecznie.
|
Starsza pani sama sobie wczoraj znalazła ten przepis bo inaczej by z głodu umarła.Ale dobrze, że Cię sumienie ruszyło-ewentualnie zlękłaś się moich pogróżek.
Luba,dziękuję za zdjęcia.Jesteś super babka.Radość życia aż od Ciebie bije.A mąż to tylko na fotografi czy też w rzeczywistości w (Twoim) cieniu? Dzieciaczki masz słodkie.A po buzi Synka widać,że kosi w szkole niemieckich kolegów.GÓRĄ POLSKA!!! Napisz coś więcej o tych wakacjach pod palmami.Gdzie konkretnie byliście.Może i ja z Mężem (spokojnie-ze swoim) bym się tam wybrała jeśli warto i wytrzymałabym to finansowo.Zwiedziłam już kawał Europy i nie tylko.Podróze to nasze hobby.Oszczędzamy cały rok żeby pewnego pięknego dna "wsiąść do samolotu byle jakiego,nie dbać o bagaż, nie dbać o bilet....."Robótko,spoko,cierpliwie czekam.Toogra , co z pracą.
Dowiedziałaś się od naszych Kochanych Prawniczek czegoś co może Ci pomóc w .Fafix co u Ciebie? Całuję wszystkie klubowiczki oraz tych,które One same mają chęć ucałować.Kończę bo syn przyszedł z pracy i od progu woła -JEŚĆ!!!!!
|