|
Dot.: TZta daleko mam ale sama rade sobie dam ! ZNO cz.XXVI
Cytat:
Napisane przez norka27
troche jestescie krzywdzace z ta ocena przedmiotow humanistycznych. A prawda jest taka ze chcesz cos wiedziec i dostac prace i byc dobrym to musisz sie uczyc a ci co sie slizgaja byle by zaliczyc nigdy nie dostana pracy jako pedagodzy. Dobry pedagog jest potrzebny bo to on wychowa i nauczyc nasze dziecko od przedszczkola w zwyz. A ciekawa jestem czy nie zmienily byscie zdania na temat latwosci uczenia majac do zdania systemy polityczne 180 panstwa swiata albo doktryny polityczne  religie swiata tez byly kobyla, psychologia tez wiec uczyc sie trzeba. Ja poswiecalam tyle samo czasu studiom politycznym co i tym na akademi medycznej. Roznica jest w tym ze przedmioty scisle maja zupelnie inna tematyke niz humanistyczne i zupelnie inaczej trzeba sie ich uczyc i zupelnie inaczej zdawac. I mozna by sie bylo klocic ale sa scisli humanisci i scisle umysly scisle i im ciezko sie odnalezc na kierunkach nie pasujacych ich tokowi myslenia. Jest tez cala masa osob niesprecyzowanych, takich pomiedzy i oni sa plastyczni - maja potencjal wchlaniania 
|
!!
|