2011-11-29, 21:25
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. VII-VIII 2011 :)
Cytat:
Napisane przez Vaniliova11
Iustyna my chcemy brać kredyt pod hipoteke  niestety nie mamy tyle kasy zeby obyło sie bez  a jeszcze rodzina do spłaty
Patik zdrówka dla Sary
Dziubek zdrowiej szybko i uwazaj z bułkami 
|
No my nie chcieliśmy brać kredytu, pożyczyliśmy w rodzinie. Teraz doszliśmy do wniosku, że lepiej spłacać raty bankowi, niż mieć długi wdzięczności
Cytat:
Napisane przez Kajool
mnie tez a najgorsze, ze juz nie mam sily i mi sie dzisiaj tylko ryczec chce
dziekuje Agadziekuje dodam do ulubionych i jak maz z hajsem przyjedzie, to kupie  i dziekuje za zyczenia zdrowka
|
Biedna, kurcze ile to już się męczysz? Ma Ci kto pomóc?
Cytat:
Napisane przez brumek
To teraz chodzisz nie dość że kulejąc, to jecszcze zgarbiona, tak? 
|
Jak Quasimodo!
Cytat:
Napisane przez brumek
Ojoj  ALe nie przejmuj się za bardzo, bo to pewnie drobiazg! Mój mąz ma podobno jedną nogę trochę krótszą a kompletnie tego nie widać 
|
no też tak myślę , jednak jakoś tak mi przykro. Trzymam kciuki za szczepienie
Cytat:
Napisane przez ellika
A co do tego nawilżacza powietrza, to rozmawiałam dziś z koleżanką i jej pediatra powiedział żeby tego nie używać bo grzyby się lęgną i bardziej zaszkodzi niz pomoże. Poradził wietrzyć pokój i rozszczelnić okna. No to dzisiaj wywietrzyłam porządnie sypialnie i ... wilgotność jeszcze bardziej spadła  o co kaman ?
|
Wydaje mi się, że jak wieczorem włączysz na godzinę, to grzyb od razu nie wylezie .
Cytat:
Napisane przez kalinkap13
nie,no chyba nigdy nie bede na biezaco.. 
|

Cytat:
Napisane przez Naataaszkaa
 Ja to tchórz na maksa.. już bym pewnie spać nie mogła po czymś takim... Jak jeszcze mieszkałam z rodzicami to zawsze miałam pełne gacie jak mój kot tak się wpatrywał bez ruchu w jedno miejsce... gdzieś słyszałam, że zwierzęta też widzą takie "dziwne rzeczy" 
|
Ja teraz mimowolnie patrzę na sufit jak wchodzę do sypialni. Powiedział, że widział w nocy panią z rogami na suficie . Że jak ja wstałam karmić Zuzię, to ta pani uciekła. Musiałam dzisiaj koło niego leżeć, żeby zasnął, bo ze strachu płakał i spać nie chciał...
Mnie też nastraszył, wmówiłam mu że to sen, ale sama się troszkę wystraszyłam .
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???
- Gdzieś kur*a musi być!!
Edytowane przez iustyna1
Czas edycji: 2011-11-29 o 21:26
|
|
|