Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-29, 22:56   #1074
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Monia no właśnie to mnie najbardziej powstrzymuje, że ma już bluzy i inne ubranka no i masz rację, ja też jestem zdania, że zwierzę powinno się traktować jak członka rodziny Moja mama mówi, że to nie jest pies tylko mały człowieczek śpi naprawdę jak człowiek z głową na poduszce - słodki widok
A i zapomniałam ostatnio mu kupiłam kolejne legowisko - budkę ma już trzy ale ja nie potrafię się powstrzymać
A co do bucików to słyszałam wiele opinii na ten temat i ponoć psy nie lubią chodzić w takich butach więc to też jest ryzyko. W zimę zawsze łapki smarujemy wazeliną
Jeszcze zobaczę, może namówię Tż i kupimy tą bluzę

A co do tycia podczas ciąży to ja też mam nadzieję, że odziedziczyłam to po mojej mamie i jej siostrach Moja mama w ciąży przytyła tylko 8 kilo a ciocia 10. Chciałabym tak mało przytyć podczas ciąży

Ja już zaliczyłam 20 minut rowerka stacjonarnego, 30 minut hula hop i 200 ścisków agrafki ( 10 x 20 powtórzeń ) muszę powiedzieć, że czuć jak wewnętrzna partia ud pracuje podczas tego ściskania, mam nadzieję, że będą jakieś efekty.
Twoja mama ma rację zwierzęta mają również uczucia i trzeba je kochać jak człowieka Ja dla mojego kociaka też musze kupić legowisko ale to jak trochę podrośnie na razie chcę mu kupic taki rękaw http://allegro.pl/trixie-legowisko-r...964757687.html będzie miał cieplutko i przytulnie
Ja jak miałam kiedyś pieska Cocker Spaniela to tez mu łapki smarowałam wazeliną
Jak będziesz widziała rezultaty po tej agrafce to napisz może sobie na wiosnę kupię

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

Cytat:
Napisane przez patiuszka Pokaż wiadomość
Ja też należę to takiej rodziny Moja mama przed ciążą ważyła 60 kg, a po porodzie 58 Ale kiedyś najprawdopodobniej byłam już prawie w ciąży, test ciążowy wyszedł pozytywnie, ale potem dostałam opóźniony okres i lekarz powiedział, ze zarodek nie zgnieździł się dobrze czy cos takiego. Trwało to ok. 2 tygodnie wszystko, jednak pamiętam, że apetytu nie mogłam wtedy pohamować Jednak pomimo, że wcinałam po 2 obiady to schudłam ze 2 kilo wtedy
Ja kiedyś czytałam, że 50% ciązy kończy się w ten sposób co Tobie. Wiele dziewczyn nawet nie wie że było w ciązy.
Ja znowu apetytu nie miałam az takiego na początku ciązy, co zjadłam to wymiotowałam i schudłam wtedy też strasznie. Do 6 miesiąca nie było widać, że w ciązy jestem. A przez ostatnie 3 miesiace ciązy tak mi się apetyt wyostrzył że nie mogłam sie opanować.... i wtedy zaczęłam momentalnie tyć.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora