Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już grudzień i idą święta, lecz o ślubie w 2013 każda z nas pamięta :) PMki - cz.8
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-29, 22:53   #196
dudusiu
Wtajemniczenie

Dot.: Już grudzień i idą święta, lecz o ślubie w 2013 każda z nas pamięta :) PMki - c

Cytat:
Napisane przez dziubdziubek88 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki i ja się do Was dołączę. Mam nadzieje, że mnie przyjmiecie
witaj

Cytat:
Napisane przez Molise Pokaż wiadomość
Może.... "ocalone" ? Żartuję
coś wymyślimy

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
też miałam taki plan właśnie w tamtym tygodniu, ale nie wytrzymałam w weekend i posprzątałam, nie minęły dwa dni a znów jest tak jak było. Więc chyba czas na inną taktykę
czytałam o kobiecie, która tak załatwiła męża, że brudne naczynia odkładała do szafek, brudną bieliznę i skarpetki chowała z powrotem do szuflad, brudne i przepocone koszule i koszulki wieszała na czystych facet się w którymś momencie ogarnął

Cytat:
Napisane przez mu_minka1988 Pokaż wiadomość
Ja już z miasta wróciłam.
Zastanawiam się nad kupnem depilatora. Już dzisiaj prawie kupiłabym, ale ni mogłam się doczekać, żeby mnie w sklepie obsłużyli Tak się zastanawiam czy dałabym radę wydepilować depilatorem szyję Kupiłam ostatnio wosk z Joanny i jest do dupy pensetą nie dam rady już a na laser mnie nie stać
depilator super sprawa ja mam i depiluję nim pachy i bikini praktycznie do zera

Cytat:
A ja sobie obejrzałam Wasze zdjęcia w klubie, żeby sobie przypomnieć jak wyglądacie
a ja pamiętam i to chyba większość, bo pamiętam jak malinka, mia, melleczka, dastin, flightless, sayuri, muminka i Ty wyglądacie i wciąż pamiętam twarz andzi i lin oraz aguninieczki, chociaż jej nie znam

Cytat:
A teraz czytam swoje wywody o rozstaniu Ile się pozmieniało przez te 3 miesiące Jak ja się zmieniłam !
Twardzielka
to jest nas dwie !

Witam wszystkie nowe PMki

you stole my star
lalalalalalala....
dudusiu jest offline Zgłoś do moderatora