2011-11-29, 22:53
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już grudzień i idą święta, lecz o ślubie w 2013 każda z nas pamięta :) PMki - c
Cytat:
Napisane przez dziubdziubek88
Cześć dziewczynki i ja się do Was dołączę. Mam nadzieje, że mnie przyjmiecie 
|
witaj 
Cytat:
Napisane przez Molise
Może.... "ocalone" ?  Żartuję 
|
coś wymyślimy 
Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr
też miałam taki plan właśnie w tamtym tygodniu, ale nie wytrzymałam w weekend i posprzątałam, nie minęły dwa dni a znów jest tak jak było. Więc chyba czas na inną taktykę
|
czytałam o kobiecie, która tak załatwiła męża, że brudne naczynia odkładała do szafek, brudną bieliznę i skarpetki chowała z powrotem do szuflad, brudne i przepocone koszule i koszulki wieszała na czystych facet się w którymś momencie ogarnął 
Cytat:
Napisane przez mu_minka1988
Ja już z miasta wróciłam.
Zastanawiam się nad kupnem depilatora.  Już dzisiaj prawie kupiłabym, ale ni mogłam się doczekać, żeby mnie w sklepie obsłużyli  Tak się zastanawiam czy dałabym radę wydepilować depilatorem szyję  Kupiłam ostatnio wosk z Joanny i jest do dupy  pensetą nie dam rady już  a na laser mnie nie stać 
|
depilator super sprawa ja mam i depiluję nim pachy i bikini praktycznie do zera 
Cytat:
Napisane przez Molise
A ja sobie obejrzałam Wasze zdjęcia w klubie, żeby sobie przypomnieć jak wyglądacie 
|
a ja pamiętam i to chyba większość, bo pamiętam jak malinka, mia, melleczka, dastin, flightless, sayuri, muminka i Ty wyglądacie i wciąż pamiętam twarz andzi i lin oraz aguninieczki, chociaż jej nie znam 
Cytat:
Napisane przez Molise
A teraz czytam swoje wywody o rozstaniu  Ile się pozmieniało przez te 3 miesiące  Jak ja się zmieniłam ! 
Twardzielka 
|
to jest nas dwie ! 
Witam wszystkie nowe PMki
you stole my star
lalalalalalala....
|
|
|