Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - SILNY instynkt młodym wieku?! Poradźcie Wizażanki! :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-29, 23:19   #1
BlackSanctum
Zakorzenienie

SILNY instynkt młodym wieku?! Poradźcie Wizażanki! :)

Witajcie, kochane Wizażanki!
Postanowiłam napisać tutaj ten wątek, gdyż nie wiem już, z kim mam o tym porozmawiać, a że jest to temat delikatny, nie chciałabym niesłusznych osądów...
Od jakiegoś czasu strasznie, ale to strasznie męczy mnie instynkt macierzyński... Naprawdę, uwierzcie mi lub nie, ale ciągle myślę o tym, że bardzo chciałabym mieć dziecko. Wyobrażam sobie siebie z brzusiem, wyobrażam sobie, jak mogłoby moje dziecko wyglądać, no co tu dużo mówić - widzę przyszłość z moim dzieckiem. To pragnienie jest bardzo silne, myślę, że poświęcam takim rozmyślaniom znaczną część mojego dnia... Nie byłoby w tym niczego dziwnego, gdyby nie fakt, że urodziłam się 1993 roku - niedługo będę miała 19 lat... Za pół roku piszę maturę...
Nie chcę, żebyście na mnie patrzyły jak na, że się tak wyrażę, "smarkulę". Mam narzeczonego, jestem z nim prawie 4 lata, mieszkamy razem, on póki co nas utrzymuje (ma dobrą pracę, starczyłoby na dziecko), bo ja się uczę i niezbyt mogę pracować. Mamy wyznaczony termin ślubu (2013 rok). On jest odrobinkę starszy - rocznik 1988.
Jestem osobą, która nie przepada za imprezami, co najwyżej z jakiejś ogólnej okazji (np andrzejki) czy coś w tym stylu. Jestem nudziarą, jak na swój wiek.
Chcę, żebyście się wypowiedziały, co o tym myślicie, jak na to patrzycie... Czy jestem za młoda na to, aby myśleć o dziecku?
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując