Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-30, 07:48   #1085
Kamikadze1706
Raczkowanie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cześć Dziewczynki
Monia u mnie na sklepie jak 5 osób stoi do kasy to już dzwonimy po następną dziewczynę Jeśli chodzi o zatowarowywanie sklepu to np.soki układamy na 3 razy(smiejemy sie ,że trzeba będzie dać klientóm drabinke,żeby dosięgali).Ale skoro u Ciebie w mieście jest 1 biedronka to nie dziwie się ,że jest ciągle pusto i na 100% maja ekstra obrótNa osiedlu ,na którym ja pracuje są 3 sklepy,a jeden to już po drugiej stronie ulicy.Aha ja studiuje zarządzanie zasobami ludzkimi.
Cassandra witajJa tez jestem mamą.Mam 3,5 letniego synka.W ciąży przytyłam ok 26 kilo.Czułam sie okropnie,było m i ciężko.Jesli chodzi o schudnięcie to mi zeszło dość szybko.Ja jakoś specjalnie sie nie odchudzałam,ale opieka nad niemowlakiem kosztowała mnie dużo stresu.Nie byłam na to przygotowana.Poza tym często nawet nie mialam siły ssykować sobie czegos do jedzenia.a jak karmilam piersią ,to jadlam same dietetyczne rzeczy .To wszystko razem sprawiło ,żę starciłąm wszystkie kilogramy.mimo tego ,że mój synek ma już 3.5 lata to mi zostało dużo skóry po ciąży ...no cóż ciężko sie tego pozbyć ,trzeba dużo ćwiczeń i masaży a mnie sie ciężko zmobilizować...
Kamikadze1706 jest offline Zgłoś do moderatora