Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. VII-VIII 2011 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-30, 11:01   #2661
Shira_83
Zadomowienie

Dot.: Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. VII-VIII 2011 :)

Cytat:
Napisane przez iustyna1 Pokaż wiadomość
fajnie by było dobrze żyć z teściową mojej córki

no ja mam tak samo ze śpiworkami
Ty nasza bidulko wątkowa. Jak kończyny wyglądają? Nadal kicasz?

dobry Pani
No to jak z tym kolejnym postem o Tobie i córeczce?

Lamaze - zawieszki są fajne, kolorowe, nie takie małe - maja około 20cm. Wyglądają jak maskotki. Ja polecam motyla emanuela, dziewczyny jeszcze kupowały takiego ptaszka, nie wiem jak się dokładnie nazywa .
Oball - Natka wczoraj podawała sprzedawcę z all, a Wodaqua wklejała linka ze sklepem internetowym. Dziewczyny polecają takie piłki oball co mają 10 cm (z grzechotkami albo bez)
Zyrafka sophie - taki większy (i droższy) gryzak w kształcie żyrafy. Jak wpiszesz na all, to Ci wyskoczy.

Z tych wszystkich rzeczy na razie mam zawieszki Lamaze i polecam.

A ja z lekkim dołkiem dzisiaj, bo Kuba był u "znachora" (Shira ). Wydawało nam się, ze ma krzywy kręgosłup i to się potwierdziło. Dostaliśmy skierowanie do ortopedy, bo pediatra podejrzewa, że mały ma jedną nogę minimalnie krótszą i mamy to sprawdzić . No i tyle
no damy radę dogadamy się takie teściowe jak my to bajka

no ja jak powiedziałam siostrze, że idę do znachora to dostałam zj...ba gdzie to z dzieckiem chodzę no głupia siostra....