Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sposoby na przyśpieszenie porostu włosów - część VI
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-30, 12:27   #2956
Friese
Zakorzenienie

Dot.: Sposoby na przyśpieszenie porostu włosów - część VI

Cytat:
Napisane przez eiri Pokaż wiadomość
Używałam w ciągu kilku ostatnich miesięcy kilka saszetek chny, basmy i rubiny i nie znalazłam w składzie konserwantów W rubinie za to był barwnik. Nie wiem, może producent przekłamuje skład, ale ziele jak ziele, zawsze wyglądało i pachniało tak, jak znam od lat (moja mama przez wiele lat farbowała włosy henną).
Co do efektów to ani zbytniego przesuszenia nie zauważyłam (no, może niewielkie, ale moje włosy z natury są baaaardzo suche jak to kręcone), trwałość normalna, skalp zadowolony i nawet ostatnio wypadło mniej włosów. Jedyne, o czym wspomniałam wcześniej, zdarzyło mi się raz jakieś gorsze ziele, zbrylone, wtedy pofarbowało się średnio, za bardzo się kruszyło - normalnie udaje się zrobić papkę kremową i łatwo się ją nakłada.

Na pewno kiedyś skuszę się na inną hennę i porównam, na razie mam elda w sklepie pod blokiem i wybieram go z czystego lenistwa
Dziewczyny, możecie mi podać jakiś link do henny, farbowania henną? Bo ja nie wiem co to jest, o co chodzi, czy są tylko ciemne kolory czy i blondy, jak to sięstosuje, o co chodzi...

Będę wdzięczna.
Friese jest offline Zgłoś do moderatora