Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamuśki z USA - łączmy się! :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-30, 16:40   #7
zaaaabcia
Zakorzenienie

Dot.: Mamuśki z USA - łączmy się! :)

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
Zaaabciu no tam zaglądają Mamusie, które oczekują dzidziusia. Często są na L-4 i sporo czasu spędzają przy kompiku. Myślę, że to będzie lepsza opcja.
Jak się czujesz???
Moja Gabrysia skończyła w niedzielę 6 msc (urodziła się dokładnie 2tyg przed terminem) ale strasznie bym chciała znów być w ciąży i zazdroszczę Ci tego co Cię czeka przez najbliższe troszkę ponad pół roku no i poród.. bajka !! Cudowne i niezapomniane przeżycie
W super czasie rodzisz bo akurat wiosna w pełni, cudna pogoda i generalnie rewelacja!!!
Masz racje musze napisac do moda

Ja sie czuje dobrze Troszke mnie nudnosci meczyly raz mialam bliskie spotkanie z toaleta ale tak pozatym jest super Za pare dni zaczynam II trym nie wiem kiedy to zlecialo .. a brzuszka dalej nie widac w piatek mam USG juz sie nie moge doczekac jak zobacze swoja kruszynke Marzy mi sie bardzo dziewczynka , ale oczywiscie zdrowko najwazniejsze maz szczesliwy najchetniej juz by zaczal malowac pokoj dla dziecka Termin mam na 8go czerwca tydzien po meza urodzinach i tydzien przed moimi Takze beda 3 zodiakalne blizniaki

Jejku juz skonczyla 6 miesiecy? Ale czas szybko mija! Pamietam jak dzisiaj jak pisalas ze jestes w ciazy Myslicie juz o drugim?

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując