Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna,lato,jesień z brzuszkiem,a na zimę już z maluszkiem - mamusie XI/XII 2011 cz.7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-30, 22:46   #2693
Tincia
Wtajemniczenie

Dot.: Wiosna,lato,jesień z brzuszkiem,a na zimę już z maluszkiem - mamusie XI/XII 201

Cytat:
Napisane przez szpilmalzon Pokaż wiadomość
A ja mam takie pytanko: czy dużo ciuszków i gadżetów dziedziczycie po mamach rodzinnych i okołorodzinnych? Czy może jednak same kupujecie wszystko od początku do końca?
I czy przy pierwszych dzieciach dużo kupujecie, czy może liczycie na prezenty?
Ja niby nie mialam po kim, a najmniejsze ciuszki dostalam od brata-maja blizniaki pol roku starsze od naszej niuni. i z lumka sporo ciszkow i troche od psiapsiolki - ale ona ma synka, pozostale rzeczy- posciel, lozeczko itd- wszystko kupowalismy. Ale teraz jak ubieram małą, to żaluje ze troche wiecej nie pokupowalam ladnych pajacow itd, a teraz to nie mam jak sie wybrac po sklepach, malej po galeriach ciagac nie bede... zabawek za bardzo nie mamy. Karuzelke i jedna grajaca, 3 grzechotki na krzyż, ale na razie i tak zamała- później po kupujemy.

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ----------

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość

dziewczyny mlody konczy jutro 4 tyg i ostatnio jest jakis marudny, nic go nie boli, naprzytulany, nakarmiony i sucho, a marudzi... moze to byc juz skok rozwojowy?
U nas podobnie. A konczy 4 tyg w pt. Ja mysle, ze po prostu dzidzie nasze potrzebują coraz więcej uwagi i tyle. Przytulic sie, popatrzec sobie na mamusie

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Cytat:
Napisane przez rojku Pokaż wiadomość
Jeszcze mam pytanie do tych, które miały masaż szyjki. Jak długo on zwykle trwa?
Chwilkę, mi 2 razy robiła, tyle co mogłam wytrzymać. Za przyjemne to nie jest, ale do zniesienia.

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Tincia jest offline Zgłoś do moderatora