Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już na starcie rozpoczynamy wielkie parcie! :D - U.P.S część 8.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-01, 18:33   #2810
lazurrowaa
Zakorzenienie

Dot.: Już na starcie rozpoczynamy wielkie parcie! :D - U.P.S część 8.

Cytat:
Napisane przez NieidealnaJa Pokaż wiadomość
Architektura Krajobrazu xD
a , u mnie w mieście też jest ten profil .

Cytat:
Napisane przez alaruna Pokaż wiadomość
Marzeny nie odczytam Kaśkę owszem - zauważyłyście że zboczeniec wkleił nam tekst o erotycznym tekście? gdzie jest "bezpruderyjne ukazanie aktu seksualnego" ?
też na to zwróciłam uwagę.
Cytat:
Napisane przez kropelkaa Pokaż wiadomość
to prosze ja wklejam swoje troche niewyraźne, ale ja ogólnie i tak małe litery pisze

uuuu słabo widac zdjecie :/
ja piszę tak samo jak się spieszę.
a potem rozczytać się nie mogę.
Cytat:
Napisane przez pannafu Pokaż wiadomość
Cześć kobietki

Ja tylko na moment. Pożalić się. Siedzę od kilku dni po uszy w książkach, prezentacjach i generalnie rzygam tym. Następny tydzień to będzie rzeźnia. Nie wyrabiam się czasowo z niczym. Nie wiem czemu, ale nagle pojawiło się tyle rzeczy do ogarnięcia, no i najgorsze! Dzisiaj zawaliłam mega ważnego kolosa. Strasznie źle się z tym czuje Tym bardziej, że coś tam wiedziałam, dużo wiedziałam, a jak usiadłam do kartki - pustka w głowie.

Lecę działać dalej. Buziaki!

Aaa, muszę się pochwalić! Schudłam 1 kg
. niedługo koniec tej nauki ;*.

---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ----------

ja jak nie zapomnę też Wam wkleję jakieś zdjęcie ;p.
a ja mam coś około 170. ale nie wiem czy troszkę mniej czy więcej bo zawsze mi inaczej wychodzi! ;/

Niekorzystanie z życia jest jedną z form samobójstwa.

Nie jestem idealna, popełniam błędy, krzywdzę ludzi, ale kiedy mówię 'przepraszam' lub 'kocham' mówię serio.
lazurrowaa jest offline Zgłoś do moderatora