Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - gadanie o seksie zamiast seksu
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-01, 19:36   #1
hiikaru
Przyczajenie

Arrow

gadanie o seksie zamiast seksu

witam
moje drogie mam taki trochę dziwny problem. mam 19 lat, mój chłopak również. jesteśmy ze sobą 1,5roku, a mieszkamy razem dwa miesiące. ja seksu nigdy jeszcze nie uprawiałam(petting owszem), natomiast mój T jest już doświadczony jeżeli chodiz o seks. problem polega na tym, ze pomimo tego, ze razem mieszkamy dwa miesiace, spimy ze sobą ANI RAZU NIE DOSZŁO do zbliżenia(kilka razy po pijaku pod prysznicem, ale bez seksu)
zdażało się jak mieszkalismy oddzielnie, ze nocowałam u niego, wtedy te noce były na maksa namiętne i gorące, pomimo tego, że w grę wchodził sam petting, bez seksu ze względu na to, że balismy się, że ktoś nas nakryje(mieszkał z rodziną).
Najgorsze jest w tym wszystkim to, że często mówimy ''to co dzisiaj wieczorem sex?". oczywiscie ja się na niego nastawiam, jemy kolację, każde z nas wiexmie prysznic i idziemy do lozka. on odpala laptopa z jakimś durnym serialem i zasypia. ja staram się jakos go rozbudzić, ale jest po prostu dupa. nic się nie dzieje. a jak go obudzę to krzyczy na mnie
CO ROBIC?!
hiikaru jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując