2011-12-01, 23:45
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują
Cytat:
Napisane przez cheneelle
Nie zrzędzę, tylko próbuję Ci wytłumaczyć, że życie nie jest takie jak sobie zaplanujesz. Bo, że dążysz do zrealizowania marzeń to jedno, a jak coś przykrego się stanie na tej drodze i zniszczy Twoje marzenia? Życzę Ci by tak się nie stało, a jeśli juz się stanie byś wtedy znalazła tyle siły, żeby w razie czego zmienić swoje marzenia. Życie jest nieprzywidywalne. Zastanów się nad tym.
|
Wiem, że jest nieprzewidywalne (jeszcze wczoraj sama tego doznałam), ale jakoś nie mam zamiaru "chwalić się" swoimi przeżyciami na forum publicznym. Fakt, nie były tak drastyczne jak Twoje i bardzo Ci tego współczuje, ale to nie jest powód, żeby kogoś młodszego od razu cisnąć za to, że się wypowiada w taki a nie inny sposób. Ile razy już się podnosiłam - nie zliczę. Ale zaczęłam podchodzić do życia w taki sposób, że "co mnie nie zabije, to mnie wzmocni". I wyobraź sobie, że wiele bym dała, żeby zacząć to, co mam zamiar, zrealizować swoje największe marzenie już teraz. Ale muszę na to ciężko pracować, muszę skończyć szkołę i bardzo się do tego przygotować. Może spróbuj tego co ja mam zamiar - obrócić całe życie do góry nogami i zacząć od nowa. Ja nie mogę się tego doczekać.
|