Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-02, 10:43   #880
asia665
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012

Cytat:
Napisane przez ivoncia16 Pokaż wiadomość
mi sie tez fajny lekarz trafil
ale kolejki do niego sa 2 matry heheh
a ja mam dosyc swoich humorkow
wczoraj sie rozwylam tak bez powodu
w sumie moze powod jest taki ze nie radze sobie z ta cala sytuacja
ciagle mysle czemu ta dzidzia jeszcze pare lat nie poczekala , ze jestem taka mloda i juz dziecko ehhhh doluje mnie to ;/
mam nadzieje ze szybko minie bo nie chce sie tak czuc
Tak jak dziewczyny napisały-trzeba się cieszyć z dzidziusia I znaleźć pozytywne strony tej sytuacji.
Mi się udało w niedługim czasie zajść w ciąże, a co mają powiedzieć kobietki,które starają się już od kilku-kilkunastu lat? Nosimy pod sercem nowe życie Małą istotkę,która jest teraz i później zależna od nas

Cytat:
Napisane przez muminek82 Pokaż wiadomość
Asia i agunia za 10tcAsiu z tym badaniem to powiem Ci że lekarz nawet mnie nie pytał czy chce tylko oznajmił że będzie i już chyba może dlatego że dobijam do 30tki i dalej nie ma wyniku cytologii muszę poczekać do przyszłego tygodnia.
Ja mam 20 lat ,więc może nawet o tym nie pomyslał Cytologie zapomniał mi zrobić na ostatniej wizycie bo skupiliśmy się na słuchaniu serduszka-przypomniało mu się dopiero jak brał kase
A powiedz mi jeszcze Kamila, jak to jest z tym badaniem prenatalnym?To już to badanie wykazuje możliwość wystąpienia u dziecka zespołu Downa?

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
hej dziewczyny
gratuluje wszystkim udanych wizyt i 3mam kciuki za nastepne
ja dzis zmykam ale do endokrynolga a do gin w mikołajki
tak przytylam mniej wiecej 3kg i zle sie z tym czuje, ale pocieszylas mnie dziekuje poza tym ja nie wymitowalam a przy mdlosciach pomaga mi jak troche zjem, ale bede sie ograniczac zobacze we wtorek co lekarka powie na temat tego tycia. Aczkolwiek tarczyca tez moze wplywac na syzbsze tycie, zawsze jak mi spadala szybko tylam ze 2 kg ale potem waga spadala wazne, zeby male bylo zdrowe
a mamusia niech wyglada jak slonik- trudno

Witam i GRATULUJĘ!!

ja zaczynam dziewczynki jutro 10tydzien prawie tak jak Wy
Już bliżej niż dalej do końca pierwszergo trymestru

"...i jesteś już mym świadomym tak wolnym w niewoli."

Jestem mamą

asia665 jest offline Zgłoś do moderatora