2011-12-02, 17:37
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
Cytat:
Napisane przez morsmordre
Ta, Ty i wielki tyłek
Fajnie, że dzień urodzin Ci się dobrze zaczął!
Wow, fajnie, że dostałaś taki gratis, musisz im pozytywa ładnego wystawić
Widzę, że objawy pełną parą się zaczęły  Ale chyba nawet to ma swoje uroki? 
A TŻ jak zareagował na Twój płacz?
Aguuusiiia  co u Was?
Aniczko, nie było butów, same 41
Dostałam 5 z mojego wystąpienia i kupiłam czapkę TŻ i coś jeszcze, ale to tajemnica 
|
ma swoje uroki, ma przynajmniej wiadomo że hormony produkują się i dzidz się rozwija a TŻ przytulił mnie chociaż go wyganiałam i dzisiaj nawet wysłał smsa i zapytał się jak się czuję 
Cytat:
Napisane przez dalenka8
Dziękuję  !
No, świętujemy ciastem :P. Zaprosiłam teściów na kawę i ciasto, nawet mi prezent dali  . A potem może wpadną moje koleżanki na ciacho. No i za tydzień impreza  .
Dziękuję  !
O matko, jaki sen  .
No to niezłe objawy już  .
Dziękuję uprzejmie  .
---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ----------
Dziękuję  !
|
o matko a co im się stało??
Cytat:
Napisane przez zaaaabcia
co masz dla niej?
o wow uwielbiam Anie z Zielonego Wzgorza
nasza nowa mamuska na watku
My juz po wizycie Dzidzia rosnie jak na drozdzach normalnie nie ma porowniania z pierwszego USG a z dzisiaj Pierwsze co wchodze do gabinetu i gotowa sie rozbierac a panie polozna mowi ze dzisiaj bedzie przez brzuszek Maluszek tak sie krecil nie chcial wogole pozowac do zdjec Mamy na jednym z zdjec jak nam macha raczka No ale najwazniejsze , to ze wszystko rozwiaj sie wporzadku Wszystkie pomiary w normie Serduczko mocno bilo sa dwie raczki dwie nozki fajny brzusio Zapytalam czy moze juz widac jaka plec ale polozna mowila ze dopiero w 20t sie dowiem .. w pewnym momencie robila zdjecie od gory i dzidzia miala nogi rozlozone i nic nie dyndalo wiec moze ... to znak ze bedzie corcia Pobrali mi tez litre krwi w srode wizyta z ginem Juz sie nie moge doczekac
A tak apropo dzisiaj mamy rocznice z mezulkiem 6.5 roku razem  
|
ale super czyta się twój post kiedy to będzie jak ja będę takie opisy zamieszczać...
i gratuluję rocznicy
Cytat:
Napisane przez agaaga89
|
dziękuję aż mi świeczki w oczach stanęły po przeczytaniu opisu USG żabci i twojego posta
Cytat:
Napisane przez agaaga89
Ten się ciągnie jak.. no nie wiem co się ciągnie Dziewczyny, nawet nie wiecie jak się nie mogę doczekać, jak zaczniecie tutaj rodzić na wątku
A który to już tc? 
|
ma w podpisie:P 13 jak dobrze przeczytałam:P może będzie lepiej jak w szpitalu urodzimy
wiadomość przeładowana grafiką, zabiję was
|
|
|