Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-02, 16:55   #1818
musso4
Zakorzenienie

Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Przypomniałaś mi jak poszłam do neurologa z wynikami z tomografii, ogląda zdjęcia, ogląda i mi mówi cholera nic tu nie ma... A ja śmiejąc się mówię, toś mnie Pan doktorze pocieszył, to jakim cudem bezmózg może żyć tak długo
a robili Ci tomografie z kontrastem bo miajpierw zrobili bez w piątek pojechałam po wyniki we wtorek, a pielęgniarka do mnie: muszę pani cos powiedzieć coś mówiła, że nie wyszło, że nie wiedzą czy guz, czy źle zrobili za bardzo nie słuchałam, bo już wyobrażałam sobie siebie jak leżę w trumnie i kazała mi w piątek jeszcze raz przyjechać na tomografię z kontrastem i to bez kolejki a wcześniej czekałam ponad miesiąc po kolejnym badaniu okazało się, podobnie jak u Ciebnie, że nic nie ma ale co przeżyłam przez te 3 dni do następnego badania to szczegół... wyłam cały czas...