Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Krwiste perfumy dla wampira (i nie tylko)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-02, 17:15   #12
Parabelka
Panaroja

Dot.: Krwiste perfumy dla wampira (i nie tylko)

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

coś się znajdzie, np. Serge Noire Lutensa?

inne moje typy:

Avignon - wampir z krypty kościelnej, pachnący kadzidłem i zimny jak kamienne ściany katedry, czający się w mroku za kolumnami

Poison - gotycka wampirzyca w długiej, zamaszystej sukni i gorsecie, z krwistoczerwoną szminką na ustach, drapieżna, zmysłowa
1. lutki mnie duszą oprócz Szpilkówny , odpada . Prędzej jakiś Frapin 1270/caravelle epicee ale doprawiony czymś w rodzaju Arso z odrobiną paczuli może żeby tak słodko nie było
3.Avignonem to raczej przewielebny ojciec egzorcysta by waniał
4. Morticia ? Ale starym Poisonem , nie nowym

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
nie bo nie, czy nie, bo nie jesteś w stanie się tak wygiąć ?
Pewnie zależy , jakie miejsce zacięcia masz na myśli

Cytat:
Napisane przez Trzy_Ryby Pokaż wiadomość
Habanita
wyraźnie czuję w niej krew. I podoba mi się ta nuta choć z wampirami nie chcę mieć nic wspólnego.
Niestety poczułam ostatnio w Habanicie i inne niuanse, mniej mi odpowiadające, chyba czas byśmy od siebie nawzajem odpoczęły.
Habanita może być , chociaż nic krwistego w niej nie czuję , ale do takiej Morticii pasuje , owszem

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując