Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Witam,
po pierwsze to STOO LAAT, STOO LAAT, NIECH ŻYJE ŻYJE NAAM!! Estellko wszystkiego co najlepsze, najzdrowsze i najpomyślniejsze 
Cytat:
Napisane przez iceflower
Pozdrów Mag
U mnie też straszna mgła, przez okna biura ledwo widać drugą stronę ulicy. Myślałam, że dzisiaj w ogóle nie wstanę z łóżka, nie lubię takiej pogody, w pracy od razu odwiedziłam ekspres do kawy.
|
dzięku, przekażę 
Ech, ja wczoraj wstałam o 13, strasznie dziwnie mnie to choróbsko trzyma. Gardło mnie nie boli, ale jak się dotknę na szyi pod żuchwą to już tak 
Cytat:
Napisane przez Organzza
dziwne, naprawdę  tamten dostał ode mnie komplet gwiazdek na KWC, ten nie dostanie  dla mnie najlepszą dwufazą jest Bi-Facil, ale cena
fajnie, może Mag znajdzie trochę czasu na wątek  ostatnio widziałam na KWC snow, szkoda, że już do nas nie zagląda..
|
Bi Facila nie próbowałam, chociaz czasami śledziłam na all jakies miniaturki. Właśnie spory czas temu Loreal był dla mnie najlepszy, jak skończę tę butelkę Garnierka to przypomnę sobie go z chęcią 
Na pewno czasem podczytuje, ale ponieważ 100% internetowego czasu skypuje z TŻ to pewnie dlatego nie odpowiada 
Cytat:
Napisane przez iceflower
Dostałam dzisiaj zamówione dawno kosmetyki (baza NT, szminka i cień L'oreal).  Trochę się naczekałam, ale druga paczka dotarła na drugi dzien po wysyłce i super. Tylko szminka dużo żywsza i ciemniejsza i się boję, że nie będzie mi pasować. W domu testy. 
|
Mi się totalnie przejadły jasne usta i stawiam na ciemniejsze. Ale znów na takie bardzo ciemne to brak okazji, a na moje zwykłe imprezy to nie wygodne bo nie ma jak poprawić i alkohol rozpuszcza i w ogóle. Chociaż od wina czasami same się robią wampowate 
Cytat:
Napisane przez karolina1985
Może jeszcze Garnier na to wpadnie
Pozdrów Mag. Ona jeszcze w PL czy już może się przeniosła do TŻta, że tak się nie odzywa? 
|
Oby, bo nuda na tym rynku 
Pozdorwię, jeszcze w Pl, dopiero co spędziła u niego tydzień, na święta znów leci 
Cytat:
Napisane przez iceflower
Testowałam cień L'Oreal Infaillible - ale on ma kolor i jaki jest napigmentowany!  Muszę kliknąć sobie jeszcze fioletowy. 
|
A nie mówiłam ja mam fiolet, brąz i permanent kaki granat mam superowy z nieistniejącej już chyba marki RedEarth- ten to jest dopiero boski 
Cytat:
Napisane przez kochanie
Kurczę, kolejna, która kusi tymi cieniami!
Ja póki co jestem zachwycona eyelinerem w żelu od Essence, dziś go pierwszy raz użyłam, niesamowicie łatwo robi się nim kreski, super! Tylko teraz test - jak wytrzyma 10 godzin, to kupię inny kolor 
|

Ja jakoś nie mogę się przekonac do takich linerów, mam tylko żółty z inglota ale tylko dlatego, ze nie mam fajnego żółtego cienia z którego by się dało taki zrobić w połączeniu z Duraline. Z ciekawości macałam śliczny granat z nowej serii Avonu, ale jest tak przejrzysty, że chyba z 10 warstw byłoby kryjące dopiero...
Cytat:
Napisane przez iceflower
Ja nie wiem jak wy to robicie, bo ja zawsze mam mocniejsze i zdrowsze włosy od spodu 
|
Ja nie wiem jak wy to robicie, że gdziekolwiek macie słabsze 
Cytat:
Napisane przez emememsik
Jakie macie plany na Sylwestra?
|
Ja standardowo nie mam, pojechałabym gdzieś dalej ale prócz kasy nie mam też TŻ Bardzo bym chciała z całą paczką naszą, ale w zeszłym roku się porozdzielało na 3 imprezy i było trochę dziwnie.
Cytat:
Napisane przez kochanie
A wczoraj w nocy na merlinie była promocja na gry planszowe i kupilismy z TŻtem prezenty dla wszystkich dzieci z rodziny, którym planowaliśmy coś kupić, więc odpadło chodzenie po sklepach z zabawkami  , w dodatku za darmo kurier ma mi przywieźć do pracy te gry  Teraz pozostają tylko rodzice... no i TŻtowi muszę coś kupić, a w sumie mam za dużo pomysłów 
|
Ooo ja bym chciała dostać grę jakąś tez! Uwielbiam Othello/reversi.
Cytat:
Napisane przez emememsik
Moje ulubione ostatnio to Geniusz, Sabotażysta, Świat dysku, Siedem cudów świata i Carcassone.
W jednej knajpce w Krakowie można wypożyczać gry za 1 zł, świetna okazja żeby poznać nowe. 
|
gdzie gdzie?
https://wizaz.pl/Pielegnacja/Nowosci...ne/Slodki-duet mmmmmmniamuśny, będzie mój właśnie na wannie wylądowały ostatnie 2 z szalonych letnich zakupów.
Bardzo fajna ta szminka w płynie Chanel, mam coś podobnego z Gosha (mega czerwoną i bladoróżową ale nie nude) tylko bez drobinek i czaję się jeszcze na trzeci kolor.
Niepostrzeżenie kolejny miesiąc minął więc czas na małe podsumowanie. Status zapasów pielęgnacyjnych wynosi +3 mimo zużyć 
Z kolorówki przybyły 4 lakiery z targów (to i tak 1 dzień na cały miesiąc, sukces!) równocześnie z kolekcji poleciało tyle samo na allegro. Jest nieźle
Edytowane przez rzyrafka
Czas edycji: 2011-12-02 o 19:18
Powód: hmm, nie wiedziałam, że emotki napisane capsem nie działają...
|