Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-12-02, 17:15   #3556
rzyrafka
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII

Witam,
po pierwsze to STOO LAAT, STOO LAAT, NIECH ŻYJE ŻYJE NAAM!! Estellko wszystkiego co najlepsze, najzdrowsze i najpomyślniejsze
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Pozdrów Mag

U mnie też straszna mgła, przez okna biura ledwo widać drugą stronę ulicy. Myślałam, że dzisiaj w ogóle nie wstanę z łóżka, nie lubię takiej pogody, w pracy od razu odwiedziłam ekspres do kawy.
dzięku, przekażę

Ech, ja wczoraj wstałam o 13, strasznie dziwnie mnie to choróbsko trzyma. Gardło mnie nie boli, ale jak się dotknę na szyi pod żuchwą to już tak
Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
dziwne, naprawdę tamten dostał ode mnie komplet gwiazdek na KWC, ten nie dostanie dla mnie najlepszą dwufazą jest Bi-Facil, ale cena

fajnie, może Mag znajdzie trochę czasu na wątek ostatnio widziałam na KWC snow, szkoda, że już do nas nie zagląda..
Bi Facila nie próbowałam, chociaz czasami śledziłam na all jakies miniaturki. Właśnie spory czas temu Loreal był dla mnie najlepszy, jak skończę tę butelkę Garnierka to przypomnę sobie go z chęcią

Na pewno czasem podczytuje, ale ponieważ 100% internetowego czasu skypuje z TŻ to pewnie dlatego nie odpowiada
Cytat:
Dostałam dzisiaj zamówione dawno kosmetyki (baza NT, szminka i cień L'oreal). Trochę się naczekałam, ale druga paczka dotarła na drugi dzien po wysyłce i super. Tylko szminka dużo żywsza i ciemniejsza i się boję, że nie będzie mi pasować. W domu testy.
Mi się totalnie przejadły jasne usta i stawiam na ciemniejsze. Ale znów na takie bardzo ciemne to brak okazji, a na moje zwykłe imprezy to nie wygodne bo nie ma jak poprawić i alkohol rozpuszcza i w ogóle. Chociaż od wina czasami same się robią wampowate
Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Może jeszcze Garnier na to wpadnie

Pozdrów Mag. Ona jeszcze w PL czy już może się przeniosła do TŻta, że tak się nie odzywa?
Oby, bo nuda na tym rynku

Pozdorwię, jeszcze w Pl, dopiero co spędziła u niego tydzień, na święta znów leci
Cytat:
Testowałam cień L'Oreal Infaillible - ale on ma kolor i jaki jest napigmentowany! Muszę kliknąć sobie jeszcze fioletowy.
A nie mówiłam ja mam fiolet, brąz i permanent kaki granat mam superowy z nieistniejącej już chyba marki RedEarth- ten to jest dopiero boski
Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Kurczę, kolejna, która kusi tymi cieniami!
Ja póki co jestem zachwycona eyelinerem w żelu od Essence, dziś go pierwszy raz użyłam, niesamowicie łatwo robi się nim kreski, super! Tylko teraz test - jak wytrzyma 10 godzin, to kupię inny kolor

Ja jakoś nie mogę się przekonac do takich linerów, mam tylko żółty z inglota ale tylko dlatego, ze nie mam fajnego żółtego cienia z którego by się dało taki zrobić w połączeniu z Duraline. Z ciekawości macałam śliczny granat z nowej serii Avonu, ale jest tak przejrzysty, że chyba z 10 warstw byłoby kryjące dopiero...
Cytat:
Ja nie wiem jak wy to robicie, bo ja zawsze mam mocniejsze i zdrowsze włosy od spodu
Ja nie wiem jak wy to robicie, że gdziekolwiek macie słabsze
Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Jakie macie plany na Sylwestra?
Ja standardowo nie mam, pojechałabym gdzieś dalej ale prócz kasy nie mam też TŻ Bardzo bym chciała z całą paczką naszą, ale w zeszłym roku się porozdzielało na 3 imprezy i było trochę dziwnie.
Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
A wczoraj w nocy na merlinie była promocja na gry planszowe i kupilismy z TŻtem prezenty dla wszystkich dzieci z rodziny, którym planowaliśmy coś kupić, więc odpadło chodzenie po sklepach z zabawkami, w dodatku za darmo kurier ma mi przywieźć do pracy te gry Teraz pozostają tylko rodzice... no i TŻtowi muszę coś kupić, a w sumie mam za dużo pomysłów
Ooo ja bym chciała dostać grę jakąś tez! Uwielbiam Othello/reversi.
Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Moje ulubione ostatnio to Geniusz, Sabotażysta, Świat dysku, Siedem cudów świata i Carcassone.

W jednej knajpce w Krakowie można wypożyczać gry za 1 zł, świetna okazja żeby poznać nowe.
gdzie gdzie?

https://wizaz.pl/Pielegnacja/Nowosci...ne/Slodki-duet mmmmmmniamuśny, będzie mój właśnie na wannie wylądowały ostatnie 2 z szalonych letnich zakupów.

Bardzo fajna ta szminka w płynie Chanel, mam coś podobnego z Gosha (mega czerwoną i bladoróżową ale nie nude) tylko bez drobinek i czaję się jeszcze na trzeci kolor.

Niepostrzeżenie kolejny miesiąc minął więc czas na małe podsumowanie. Status zapasów pielęgnacyjnych wynosi +3 mimo zużyć
Z kolorówki przybyły 4 lakiery z targów (to i tak 1 dzień na cały miesiąc, sukces!) równocześnie z kolekcji poleciało tyle samo na allegro. Jest nieźle

Edytowane przez rzyrafka
Czas edycji: 2011-12-02 o 19:18 Powód: hmm, nie wiedziałam, że emotki napisane capsem nie działają...
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora