|
Dot.: TZta daleko mam ale sama rade sobie dam ! ZNO cz.XXVI
Mama z wywiadówki wróciła 
---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------
Cytat:
Napisane przez kociczka
thename cóż mogę Ci napisać, myslalam o tym wczesniej ale jeszcze sie łudziłam ze to naprawdę może choroba i nie chciałam go skreslac bo depresje jest bardzo powazna chorobą.jednak to co on robi nie wskazuje na chorobe tylko na chec zwrocenia na siebie uwage. jak go w szatni ratowali? to smieszne  powinien dostac kopa od zycia to by przestal sie bawic w takie glupoty. wg mnie potrzebuje terapii ale on nie ma depresji tylko chce ja udawac i w ten spsoob zwrocic uwage otoczenia. i to wlasnie wymaga leczenia. a Ty sie wykonczysz z nim ale Twoj wybór, każdy jest kowalem swojego losu więc żebys potem też nie narzekała jaki ten chlopaczek Ci zgotuje cierpienie....
mimo wszystko licze ze sie opamietasz. on z tego mozliwe ze wyrosnie ale czy warto czekac w męczarniach? wg mnie nie.
a ja wrocilam z zajęć, dostalam dobrą ocenke i idę na brwi wieczorem i załatwiać praktyki. 3majcie kciuki oby sie udało....
|

i oczywiście trzymam kciuki.
ja się nadal łudzę, że to może tylko choroba, że może jeszcze wszystko się ułoży.
---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------
karolca obiecaj mi, że będziesz wyrozumiałą mamą dla Ewelinki po powrocie z wywiadówki!