2011-12-02, 19:51
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Milki, piwo odrzucamy bo o zgrabne ciała dbamy! Cz.V
Biedroneczek, większość tych ładnych to japan,a ja do japan się nie zbliżam, o nie 
Cytat:
Napisane przez bita smietana
wiesz co, każdy musi na czymś zarabiać  Ale wredne jest to, że niektórzy lekarze z góry zaznaczają, że nie wyrazają zgody na tańszee zamienniki...
|
I tak lekarz nie ma nic do tego, jeśli tylko pacjent chce to może poprosić o zamiennik. Ja zawsze proponuję zamianę. Niestety większość nie chce bo to "na pewno nie to samo" 
Cytat:
Napisane przez agniesikk
|
Ja raz brałam Escapelle, zero skutków ubocznych, nawet głowa mnie nie zabolała,a okres przyszedł w terminie 
Cytat:
Napisane przez SlodkoOstra
A co do postinoru - ja na przykład nie użyłabym go ze względu na moje przekonania (chyba, że byłabym zgwałcona...ale tego też nie jestem pewna). To środek wczesnoporonny, zabija mały zarodek dziecka które już tam jest. Nie uważam żeby była jakaś granica w stylu "zarodek jest dzieckiem po tygodniu" albo "zarodek jest dzieckiem po 3 miesiącach", dla mnie zarodek od razu jest dzieckiem...
|
Błagam Cię 
Cytat:
Napisane przez Loriette
Dziewczyny! Z Was są takie zielarki, potrzebuję Waszej pomocy! Macie jakieś domowe sposoby na wzdęcia?! 
|
Kup Imogas, końska dawka,po 1 pigułce przejdzie 
Jak dobrze,że już weekend 
Ale jutro muszę wstać po 4:00 
Kliknęłam groupon na sweetdale-za 15zł. kosmetyki za 30zł. w drogerii internetowej
|
|
|