Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prezent Dla TŻta,brata,kuzyna, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny) cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-02, 19:44   #48
rejected_darling
Raczkowanie

Dot.: Prezent dla palącego mężczyzny - prośba o radę

Hej, włączę się do tematu, bo mój TŻ zeszłej zimy przestawił się na e-papierosy (głównie dlatego, że mu za zimno było w ogrodzie przy tych -20 stopniach, w domu ma całkowity zakaz palenia)

Przetestowaliśmy od tego czasu kilka modeli i mogę z czystym sercem polecić eGo Tank - ceną nie odbiedają od tych, które ty zaproponowałas wyżej, marka bardzo lubiana na całym świecie, świetna jakościowo. W zestawie były 2 baterie, ładowane są może raz w tygodniu, albo i rzadziej, a mój TŻ wypalał na starcie odpowiednik 10 fajek dziennie. Teraz już znacznie mniej, bo dwa-trzy mocne buchy i przechodzi mu ssanie
Chodzą na tankach lub clearomizerach, co kto woli, więc efektywniej zużywają płyn i nie ma posmaku spalenizny w ustach. Gwint standardowy 510, w razie potrzeby można tanio dokupić dodatkowe clearo różnych producentów.
Ją wielkie i stosunkowo ciężkie - rozmiarowo przypominają cygara. Ale i pali się z nich inaczej, niż ze standardowych maluszków

Kupowaliśmy od tego faceta:
http://allegro.pl/2x-e-papieros-ego-...966754003.html
w sklepie niedaleko za taki zestaw pani nam zaśpiewała 230zł
rejected_darling jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując