Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tarnowskie mamusie:) (Tarnów i okolice)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-02, 22:39   #91
zaaaabcia
Zakorzenienie

Dot.: Tarnowskie mamusie:) (Tarnów i okolice)

Cytat:
Napisane przez rozowa1987 Pokaż wiadomość
o dziekuje bardzoza komplement az się zaczerwieniłam

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

dzisiaj byłam u ginekologa i powiedziała mi pani doktor ze bedzie córeczka jestem w siódmym niebie corci sie nudziło bo glaskala sie po glówce i bawila pepowiną i na koncu mi pomachała malutka raczka cudowne przezycie
gratuluje coreczki

Ja tez dzisiaj mialam wizyte Dzidzia rosnie jak na drozdzach normalnie nie ma porowniania z pierwszego USG a z dzisiaj Pierwsze co wchodze do gabinetu i gotowa sie rozbierac a panie polozna mowi ze dzisiaj bedzie przez brzuszek Maluszek tak sie krecil nie chcial wogole pozowac do zdjec Mamy na jednym z zdjec jak nam macha raczka No ale najwazniejsze , to ze wszystko rozwiaj sie wporzadku Wszystkie pomiary w normie Serduczko mocno bilo sa dwie raczki dwie nozki twarzyczka , fajny brzusio Zapytalam czy moze juz widac jaka plec ale polozna mowila ze dopiero w 20t sie dowiem .. w pewnym momencie robila zdjecie od gory i dzidzia miala nogi rozlozone i nic nie dyndalo wiec moze ... to znak ze bedzie corcia Pobrali mi tez litre krwi w srode wizyta z ginem Juz sie nie moge doczekac
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN7665.jpg (95,0 KB, 16 załadowań)

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując