Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - TZta daleko mam ale sama rade sobie dam ! ZNO cz.XXVI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-03, 10:33   #2103
asmenaa
Zakorzenienie

Dot.: TZta daleko mam ale sama rade sobie dam ! ZNO cz.XXVI

Chcialabym byc z rodzicami na swieta bo wiem, ze bedzie im smutno ale chcialabym tez byc z TZ bo nie wyobrazam sobie zostawic go samego (!!).

Od trzech dni próbuje go namowic zebysmy pojechali do PL na swieta ale w koncu sie wkurzyl i powiedzial, ze i tak nie zmieni zdania i ze nie musze tego tematu drazyc codziennie jak wraca zmeczony bo wczesniej mowilam co innego (ze zostajemy tu i ze nie musze jechac do domu) i ze nie planowal tego i nie ma nie pieniedzy. Nie pomagaja tlumaczenia, ze nie potrzebuje pieniedzy, przeciez potrzebne nam tylko na bilet.

Nie biore tez pod uwage opcji, ze ja pojade do rodziny a on zostanie tutaj sam na swieta i sylwestra. (szczegolnie, ze wszyscy jada do domu)

Oprocz tego to TZ jest kochany. Wyslal mnie wczoraj po ta konsole i dzwonie i mu mowie, ze nie ma takiej jaka chce i do niego "kurde specjalnie po to jechalam tutaj?" a on do mnie "idz za to do hm i sobie cos kup" Ale nie poszlam. Wrocil z pracy i do mnie "co sobie kupilas?" a jak powiedzialam, ze nic to pytal dlaczego.
Wieczorem poszlismy kupic ta konsole i ja do niego, ze on ma same glupie gry i w co ja bede grala? Powiedzial, ze jutro (czyli dzis) zabierze mnie do sklepu z grami i wybiore sobie jaka bede chciala
(a taka gra kosztuje z 200zl!) Rozpakowuje ta swoja konsole- radocha jak dziecko i do mnie mowi, ze to jest prezent ODE MNIE DLA NIEGO NA SWIETA a ja, ze ok hehe. I sie spytal co chce w prezencie i zebym sobie cos wybrala ale powiedzialam, ze nic
No i dzwonil przed chwila, ze po jego pracy sie spotkamy gdzies tam i zebym wziela jego karte i pojdziemy do sklepu z grami. A ja do niego po co ja zostawil? Mogl zabrac i od razu isc do sklepu. A on, ze zostawil bo myslal, ze bede moze chciala cos sobie kupic

Wygadalam sie

a smutne jest to, ze jutro tez idzie do pracy

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
Mój w pracy
moj tez
na twe wierne serce
Przyjdzie czas spotkać się
potarmosić uszy
lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć
Lecz dziś sobie śnij

Małymi kroczkami do celu!
asmenaa jest offline Zgłoś do moderatora