2011-12-03, 14:12
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Oleje i olejki do włosów - część III
Cytat:
Napisane przez dyciaa
ja aktualnie jestem na etapie szukania odżywki, ale raczej b/s 
|
Ja też Ci mogę polecić odżywkę Joanna mleko i miód.
Cytat:
Napisane przez dyciaa
Oo. Dziękuję Wam ślicznie  poszukam tej Naturii b/s, a b/s wolę dlatego że nigdy nie mam czasu żeby nakładać odżywkę do spłukiwania. więcej z tego roboty niż pożytku.
A na włosy po umyciu nakładam jeszcze odrobinę migdała i jest ok <3 tylko czytając o BD zauważyłam że plącze włosy a migdał może trochę pomaga z rozczesywaniem ale dużo nie daje.  no i na końcówki migdał zawsze leci. Naprawdę dziękuje Wam za taki odzew 
|
W moim przypadku jest odwrotnie. Może i jest trochę zabawy z odżywką, bo ja zawsze nakładam czepek i ręcznik i trzymam około pół godziny, ale efekt jest tego warty. Włosy po olejowaniu i odżywce są super i nigdy z tego etapu nie rezygnuję.
Cytat:
Napisane przez dyciaa
o to jak będziesz wiedziała czy jest w Rossmanie to napisz 
Ja nie wiem jaki jest ten winogronowy bo nie używam niestety, ale także planuję zakup, tak jak kilkunastu innych rzeczy. 
A co do nakładania olejów na twarz to nie ryzykuję bo mnie wszystko zapycha :<
|
Kiedyś an pewno były przynajmniej w krakowskich rossmanach, ale nie jestem pewna czy nadal są.
Ja zmyłam po nocy mieszankę oleju orzechowego, olejku alterra i odżywki joanna, potem odżywka nivea nawet nie wiem jak długą ją trzymałam, ale chyba sporo i ładne włoski są, uwielbiam zapach jaki zostawiają na włosach produkty nivea.
|
|
|