Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Koniec z bierną postawą! Kobieta bluszcz postanawia się "odwinąć" :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-03, 17:17   #5
ollaz
Raczkowanie

Dot.: Koniec z bierną postawą! Kobieta bluszcz postanawia się "odwinąć" :)

Cytat:
Napisane przez zakochana_bez Pokaż wiadomość
Hej, dzięki za fajną odpowiedź faktycznie- jest parę "ciekawych"osób w szkole i pracy, z którymi mam "wspólny język"- dzięki za podpowiedź

i już się umówiłam z dziewczyną przyjaciela TŻ w przyszły weekend na wino u mnie

a co do rady odnośnie siłowni i basenu- robiłam to wszystko z TŻ i jakoś nie czuję tego- tzn chyba potrzebuję poczuć się na nowo kobietą- zapisuję się na kurs tańca na rurze
a co do fryzury i ogólnie image tu fakt - zaniedbałam się- przytyłam, wkładam na siebie byle co- myślę, że zrobiłam się na jedną z tych kobiet co to już mają misiaczka i rozsiadają się w dresie przed tv z popcornem w misce- ehh leżę w łóżku chora i mam czas na przemyślenia - dość stagnacji czas na rozwój

dziękuję
Połową sukcesu do zmiany siebie, jest moim zdaniem, zauważenie konieczności zmian. Trzeba się rozwijać, bo świat idzie do przodu, a my stojąc w miejscu - będziemy się cofać Dlatego mówię tak - wszystkim zajęciom, które pomogą nam odkryć na nowo siebie. Chyba każdy z nas ma taki moment, w którym zastanawia się nad sobą - i to jest pozytywne. Trzeba zainwestować w siebie, bo to zawsze się odwdzięczy. Autorko! Dużo wiary w siebie i powodzenia życzę.

W zdrowym ciele zdrowy duch
Etap I - 25 VIII - 15 X
  • 168 cm: 58,5 - 58 - 57,5 - 57 - 56,5 - 56 - 55,5 - 55 - 54,5 - 54
  • Bez słodyczy: Dzień 13
  • Ćwiczonka: Dzień 8
ollaz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując