2011-12-03, 19:14
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Kosmetyki Wibo
Cytat:
Napisane przez akisia
Czy któraś z Was zakupiła może paletkę z limitowanki Disco i może zrobić swatche oraz zdać relację z używania? Nadają się na dzień?
|
Swatchy niestety nie zrobię, ale mogę zdać relację. Według mnie cienie są bardzo dobrze napigmentowane. Matowy jest tylko czarny, reszta jest perłowa, jednak ja używam ich na co dzień. Czarny nałożony na mokro może zastąpić eyeliner. Cienie delikatnie się osypują, ale naprawdę nieznacznie. Biały perłowy ślicznie rozświetla. Złoty nadaje się na wieczór, szary (srebrny) jest przepiękny. Ja jestem zadowolona. Jedyny minus, to że na bazie nie trzymają się cały dzień, ale ja mam ekstremalnie tłuste powieki.
Dodam jeszcze, że mam również eyeliner z tej serii. Według mnie jest genialny. Czarny robi bardzo precyzyjną kreskę, ma świetną końcówkę. Nie jest to mocna czerń, ale wystarczająca. Fioletowy ma dziwny kolor, trochę jak nasze forum )) Ale na lato może będzie ok. Minusem jest to, że nie można poprawić namalowanej kreski, czyli jedno, góra dwa pociągnięcia, bo inaczej kreska zasycha i robią się grudki )
|
|
|