2011-12-03, 19:34
|
|
Zadomowienie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.:
71.Różowa spódnicza firmy DENIM CO.Metkę obcięłam,gdyż mnie uwierała,ale chyba był to rozmiar S.Ewentualnie XS.
72.Spódniczka jeansowa. Rozmiar z metki to na 140 cm,lecz ja noszę S i jest prawie dobra,więc oceniam na XS ,stan dobry.
73.Spódniczka(przylegając a ;D ). H&M. rozmiar 36. Stan db/bdb.
74.Spódniczka. Stan bdb. Rozmiar to chyba na ok. 10 lat,ale ja noszę XS/S i była ok,ponieważ jest na gumce 
75.Sukienka w gwiazdki. Rozmiar to "niby" 12,lecz ja noszę S i była ok. 
76. Sukienka SISTERS POINT.Rozmiar M. Sukienka jest nowa,tylko ma jedną wadę. Na pasku jest malutkie pogryzienie(mój pies dorwał :/). Jedno zaciągnięcie(zaznaczone czerwonym kółkiem na zdjęciu) jest od spodu paska,czyli przy noszeniu nie widać. A drugie jest przy zewnętrznej stronie,ale niewidoczne. Trzeba się przyjrzeć bardzo.Super sukieneczka,niestety na mnie za duża bo dostałam ją w prezencie. 
77..SUPER,NOWA Sukienka . Zakupiona w sklepie ORSAY.Była kupiona dość dawno,ale jest z metkami,nie noszona.Rozmiar z metki sklepowej to S. Natomiast rozmiar z metki na sukience to S/M. Bardziej S/M,a nawet mała M.Lub dla kogoś wyższego noszącego S,bo ja noszę XS/S i jestem niska to troszkę przy duża. Dodatkowo inwestowałam w nią u krawca. Krawiec wzmacniał mi wszystkie ćwieki,żeby nie odpadały,bo jak kupiłam w sklepie to one wszystkie były takie,jakby miały odlecieć. .A że zależało mi na sukience to nie oddałam jej,tylko poszłam do krawca. I jest OK. Zrobił mi to super. Ćwieki trzymają się super. I nawet po wielkim balowaniu nie odpadną
Oddam za coś SUPER,gdyż sukienka jest nowa i baardzo mi się podoba.
Na siłę nie wymienię,bo mogę zanieść do zwężenia i będzie ok. Ale jeżeli coś naprawdę wpadnie mi w oko to nie będę bawić się w przeróbki )
Szczerze polecam
JAKIEKOLWIEK PLAMKI TO WINA APARATU. PRZEPRASZAM ZA NISKĄ JAKOŚĆ ZDJĘĆ.
Edytowane przez agatkaa44
Czas edycji: 2012-02-11 o 16:25
|
|
|