2011-12-03, 20:45
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Dieta do wesela!
Cytat:
Napisane przez mariamarysienka
hm, czasu masz niewiele, troche za późno się zebrałaś żeby zrzucać kilogramy przed ślubem, zwłaszcza że po drodze święta. osobiście mogę ci polecić dietę jogurtową http://www.atlasdiet.pl/jogurtowa.php jeśli będziesz jej rygorystycznie przestrzegać, masz szansę stracić nawet 6 kg w dwa tygodnie (mi się wydaje że w niecałe 2 spadło mi 4kg, ale pewności nie mam). albo sprawdzona 1000 kcal, na której moja przyjaciółka schudła 8 kg w 3 tygodnie. ale pamietaj, że jeśli później dopadniesz świątecznych przysmaków i nie będziesz się hamować po skończeniu diety, to do ślubu spokojnie ci wróci, bo te diety mają to do siebie że po nich łatwo o jojo (dlatego ja jogurtową stosuję jako radykalny początek, aby później resztę na spokojnie zrzucić).
|
Nie ma co, świetna dieta  
A tak na poważnie - jeżeli masz dużo do zrzucenia to trzeba się było zabrać za to wcześniej. Niestety szybkie chudnięcie daje szybkie jojo. Na początku pozbywamy się wody, stąd taki ubytek wagi.
Najlepsza dieta - MŻWR - mniej żarcia, więcej ruchu. Polecam lekturę wątków podwieszonych i to tyle ode mnie w temacie.
|
|
|