2011-12-03, 21:10
|
|
vel Turkusoowa :)
|
Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują
Cytat:
Napisane przez moniak85
ale szalejecie Dziewczyny... ja nigdy nie zamówiłam tyle dla siebie 
|
ja zaszaleję w kat.01,jest tyle rzeczy że aż się boję 
Cytat:
Napisane przez Agateczka*
O mnie zapomniałaś ale wiem dlaczego 
|
dlaczego? bo ja nie wiem....przypadek że Cię nie wymieniłam w podziękowaniach,bo pisałam z pamięci,przepraszam 
Cytat:
Napisane przez Dorotxy
Dokia dzięki za formularz  w "4" będzie nowe egzotyczne Far Away  ciekawe co tam wymyślili 
|
egzotyczne? widxziałam kiedyż na zagranicznych stronach far away takie z różowym...może to takie będą....zamiast moich FAD 
FA to zapach mojego życia 
Cytat:
Napisane przez despa
Też pysznie wygląda. Tylko ja mam straszne obrzydzenie do brokułów. Co roku robię sobie wiosną dietę kopenhaską- i tam co drugi dzień jest kalafior lub brokuł- po 13 dniach takiego jedzenia właśnie na te dwa warzywa nie mogę patrzeć....
|
Despa normalnie mnie załamałaś...Ty robisz dietę chudzielcu? Kopenhaska niefajna,moja koleżanka robi też co roku na wiosnę,ale ona waży 80 kg...10 kg zawsze chudnie,ale na jesień waga jej wraca,moze nie tyle aż,ale 5 kg zawsze przytyje 
Cytat:
Napisane przez jolkag78
Kupiłam sobie dzisiaj olejek kokosowy do wlosow, bo strasznie mam wysuszone końcówki ostatnio;(
|
Ja też mam zniszczone włosy po tej dekoloryzacji....jak rozczesuję po myciu to jak papier suche...
|
|
|