Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XVI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-04, 01:16   #162
blond bunny
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XVI

Cytat:
Napisane przez xLADYx Pokaż wiadomość
ciągle w szelkach?
ja tylko na spacer

---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ----------

ja mam dużo czerni i dużo kolorów
latem założę coś ale z umiarem
ale jak widzę na ulicy całą na różowo laskę albo prawie całą to
co za totalne bezguście
a kto by mi kazal zakladac jej kilka razy dziennie te szelki
jak to koszmar- tz ja trzymal na rekach a ja ubieralam bo sobie lap nie daje w nie wlozyc

Cytat:
Napisane przez asia_102 Pokaż wiadomość
Bunny, szelki tylko na spacer moze Lolka bedzie ladnie chodzic, sprawdz sama. A jak z nia wychodzisz to ona w ogole zauwaza Twoja obecnosc, czy tylko psie sprawy ja interesuja?

Sorki za brak polskich liter, ale pisze z tel :/
najpierw zajeta jest psimi sprawami ale bacznie oczekuje na moje szarpniecia czy gwizdniecia albo komendy, a jak sie juz zmeczy czyt w polowie spaceru patrzy tylko na mnie i ciagnie w strone domu.

uff... juz dala spokoj, pieknie chodzi w nich i ja nie interesuja a nawet wiecej- usnela w nich czyli zaakceptowala,.
oto ona:

szelki 001.jpgszelki 002.jpgszelki 003.jpg

szelki wyszly jakies granatowe ale sa fioletowe

dzis wyprobowalam nowe buty i tak wygodnych szpilek nie mialam- nowe botki to najlepiej wywazone buty w moim zyciu- caly dzien na nogach i nie boli mnie totalnie nic

dziewczynki farbujace wczoraj- czyli snow, kotka i nove- wloski super! jestem z was dumna!