Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozjaśnianie włosów miodem
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-04, 12:08   #133
tourterelle
Przyczajenie

Dot.: Rozjaśnianie włosów miodem

hej wszytskim odswiezam temat jednoczesnie wpisujac moj pierwszy post na wizazu. otoz metoda z miodem tak mi sie spodobala ze musze ja pochwalic!
wczoraj zaaplikowalam sobie te miksturke, z lychy miodu i dwoch lyzek waxu do wlosow blond, na cala noc, czyli w sumie jakies 9h i wlasnie podziwiam moje wyschnete wloski! co prawda nie pachna miodem wcale, miekkosci nie zauwazylam specjalnej bo z natury sa bardzo mieciutkie ale widze efekt rozjasnienia! jako ze mam wlosy po wielokrotnym rozjasnianiu z ciemnego farbowanego brazu, najlepsze efekty widac na delikatnych koncowkach i odrostach (kolo 6cm) ktore byly rozjasniane wczesniej farba, srodek wlosow jest niestety nadal zielonkawo popielaty i juz nie mam na niego pomysly ale reszta wlosow ma przepiekny odcien slonecznego slomkowego blondu! jako ze moje wlosy maja tendencje do rudosci jestem na prawde zaskoczona bo kolor jest przepiekny. powtorze to na pewno wielokrotnie, zwlaszcza z nadzieja zniwelowania zieleni ktora nie poddaje sie zadnym chemicznym rozjasniaczom, farbom ani szamponetkom i jesli efekty beda takie jak po pierwszym razie byc moze uda mi sie je rozjasnic do mojego wymarzonego koloru bez zadnych farb i fryzjerow! przypuszczam jednak ze to ze moje wlosy rozjasnily sie juz pierwszego razu 'zawdzieczam' temu ze sa raczej cienkie i delikatne, wiec efekt moze byc trudniejszy do osiagniecia na grubych, gestychh wlosach ale zapewniam ze warto probowac!
pozdrawiam i jesli topic odzyje odezwe sie po nastepnym takim zabiegu
tourterelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując