2011-12-04, 17:10
|
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: dobra CZERWONA farba do włosów
Odnawiam wątek Może kogoś zainteresuje dobra czerwona farba do włosów.
Każdy skarży się na Syossa, a ja musze powiedzieć, że Intensywna Czerwień tej firmy jest po prostu REWELACYJNA!
Włosy mam skatowane rozjaśnianiem, farbowaniem i tak dalej... W lipcu po raz pierwszy farbowałam włosy na czerwono (z platynowego blondu).
Muszę powiedzieć, że farba równomiernie pokryła włosy, a nie wkładałam w to żadnego wysiłku. Zostawia piękny blask, włosy są miękkie i niezbyt zniszczone. Farba zaczęła płowieć po jakichś pięciu myciach, niestety. Włosy myję co drugi dzień, dlatego kolor uzupełniałam co dwa tygodnie jakaś tanią szamponetką za 1 zł, ale słuchajcie, kolor, który zostawiała ta szamponetka, przebijał wszystkie czerwienie świata. Była boska . Jak się dowiem, co to za firma, dam znać! (biało-srebrno-czerwone opakowanie)
Na drugiej fotce są włosy po dwukrotnym rozjaśnianiu domowym rozjaśniaczem z Naturii (niebieskim) z czerwonego koloru.
Po pierwszym podejściu został czerwony poblask w słońcu, natomiast po drugim, włosy zupełnie się rozjaśniły, chociaż niestety zniszczyły ;/ Minęło parę miesięcy, kiedy nie farbowałam włosów, moje włosy sa o wiele zdrowsze, odżywione, mam je w naturalnym blondzie, który nie płowieje, nie żółknie i nie blednie (rownież farba Syoss Naturalny Blond, malowane w domu!)
W piątek znów maluję włosy na czerwień, dodam zdjęcie i opiszę jak farba sprawowała się po ponownym użyciu 
Całuski <3
Edytowane przez cheryberry
Czas edycji: 2011-12-04 o 17:14
|
|
|