Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XVI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-04, 20:46   #243
xLADYx
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XVI

Cytat:
Napisane przez Maylin Pokaż wiadomość
ale kobyły

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
hihi no jak jest na nogach to faktycznie sporawa ale jak stoimy to nawet do moich kolan ma daleko phii kurdupel jeden

aaa dokupiłam sobie jeszcze dziś szaliczek w NL w takich moich kolorach http://www.newlook.com/shop/womens/h...carf_228312817 chciałam z początku kupić taki jak mam chustkę w stylu kraty "burberry" aaale skorzystałam z promocji
duża psinka
mój to na stojaka mi do kolan sięga jeszcze jak wyciągnie się to dopiero kurdupel
szaliczek fajny

---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

Cytat:
Napisane przez blond bunny Pokaż wiadomość
no to wrzucilam.
wow ale musiałaś się napracować pomysłowe

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Kotka17 Pokaż wiadomość
Hej dziewuszki,byłam dziś na zakupkach! niewiele kupiłam bo nie miałam funduszy kozaki i 4 pary stringów a od TŻ dostałam na mikołaki komplet bielizny z esotiq prezentowaną prze dżoanęę wtawie wam do albumu cycochy, w efekcie sie zakochałam obwód 70 miseczka B

no tak,ale pewnie lepiej niż w ciemnym

tego pedalskiego młodego widziałam już jak on wymawia reserved

jedno mycie i już prawie nie ma śladu

no ja torebki nie stawiam ani na ziemi ani na stole bo kasa ucieka

no ja tylko czerwone biorę,przesąd

eee dopiero raz użyta

zdjecie staniczka w albumie
https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=118147
(napiszcie czy wam sie podoba)
ja stawiam bo nie nosze dużej gotówki w portfelu
a jak już to i tak ucieka bo po co ma leżeć lepiej coś kupić

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

ale wolno czas dzisiaj leci
xLADYx jest offline Zgłoś do moderatora