Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-04, 20:07   #4516
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
angel: wiem, że to nie u Ciebie w mieście, ale od półtorej miesiąca jest new look w Katowicach. Więc zawsze to bliżej, bo wcześniej to najbliżej w wawie czy wrocławiu.

Chyba dotychczas udało mi się tam tylko torebkę kupić, bo ubrania jakoś nie do końca mi pasują- możliwe, że do pl ślą inne rzeczy bo widywałam ich ubrania po necie i gazetach i dużo bardziej mi się podobały.
A buty 41 średnio potrafię uświadczyć, a szkoda, bo niektóre są ładne.

A ja zresztą nigdy nie umiem robić zakupów w mieście, w którym mieszkam, czemu to nie wiem Zawsze przyjemniej mi sie je robi w obcych miastach

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

Zdecydowanie daje
ooo zapomnialam napisac- dzis bylam w NL to byl nawet rozmiar 42 piekne sandalki no i naprawde wiele butów na obcasach w rozmiarze 41

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość

Może to przez okres? Mialas ostatnio robione badania?
dziekuje za zainteresowanie nie, nie mam @, a badania robilam jakis czas temu, wszystko w porzadku ale juz sie dobrze czuje

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora