Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tajlandia
Wątek: Tajlandia
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-04, 22:54   #303
lady22nn
Raczkowanie

Dot.: Tajlandia

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
A nieee ja jeszcze nie wybrałam nic, właściwie to nawet myślałam bardziej o Koh Samui, tak żeby polecieć tam początkiem września, tylko czytam sobie Lonley Planet o Tajlandii i wiele miejsc warto odwiedzić w listopadzie, tak przynajmniej podają, a może zatrzymać się na Phi Phi??? Polecasz wysepkę?
Hmmm definitywnie polecam zobaczyc ale nie na stale bo wysepka malenka ale widoki zapieraja dech w piersiach.Jest tez drozej niz gdziekolwiek przez film.Rozmawialam z tamtejsza dziewczyna i sama stwierdzila ,ze jeszcze kilka late temu bylo rajsko .Teraz niestety turysci wala drzwiami i oknami.Ale napewno warto zobaczyc te rajskie plaze i wyspy. Wrzesien to jak najbardziej deszczowa pora wiec moze wam popsuc caly wyjazd.Od Listopada juz mozna sie smialo wybierac bo dopiero zaczyna sie sezon i jeszcze nie jest tak przeludnione.Nam Koh Samui podobalo sie strasznie dlatego zostalismy tam dluzej.Kazdy lubi co innego ale jesli lubicie taki chill ,bez pospiechu,posilki na okolicznych marketach,podpatrywanie tamtejszego zycia to polecam szczerze.Ja bylam zachwycona ta wolnoscia tam.Wsiadalismy na skuter i jechalismy gdzie nas ponioslo.Ehhhhh juz mi sie teskni za Tajlandia
lady22nn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując