Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - "Hey baby, I think I wanna marry you!" - Zazdrośnice cz. 45 :brzydal:
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-05, 11:02   #2486
capriola_87
Zakorzenienie

Dot.: "Hey baby, I think I wanna marry you!" - Zazdrośnice cz. 45 :brzydal:

Cytat:
Napisane przez Smerfetka_88 Pokaż wiadomość
Opowiadam:

Poszliśmy, tak jak Wam pisałam, na koncert Bajora - francuskie piosenki o miłości. Przez cały koncert Tż mnie przytulał, trzymał za rękę, głaskał. Nastrojowa muzyka, bliskość. Było cudownie Od razu zapowiedział, że po koncercie zabiera mnie na Rynek na grzane wino. Jako, że mieliśmy na nie trafić 2 dni temu, to się nie zdziwiłam.
Niestety jak wyszliśmy z teatru to okazało się, że pada. Tż był zły, ale stwierdził, że musi iść do bankomatu i potem wrócimy do domu. Coś mi się nie zgadzało, ale poszłam z nim.
Jednak zamiast do bankomatu trafiliśmy pod skarbonkę, tę pod którą pierwszy raz się spotkaliśmy. Stanęliśmy pod nią. Tż zaczął opowiadać, jak się tu poznaliśmy, jak to było dawno i jak to zmieniło jego życie.
Wtedy sięgnął do płaszcza i wyjął czerwone pudełko.
Klęknął (pełen poświęcenia w kałuży, choć na tę chwilę deszcz przestał padać) i zapytał, czy zostanę jego żoną
Odpowiedziałam TAK i poprosiłam by już wstał z tej kałuży :P
Potem się przytuliliśmy, pocałowaliśmy i poszliśmy na grzańca.
Po grzańcu dostałam jeszcze kwiaty (wczesniej nie mół mi kupić, bo bym się domyśliła) i poszliśmy na kolację.
Boże jak cudnie...:lov e:
Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
Capri nie marudź, ja czuję w kościach, że już niedługo zobaczę na żywo Twój pierścień
Nie! Ja już się przyzwyczaiłam do myśli że tam są kolczyki które dostanę na Święta, a kolczyków mam mało więc nie psuj mi tego!
Cytat:
Napisane przez hawananana Pokaż wiadomość
ale romantycznie, pewnie teraz szalejesz z radości, co? rodzice się cieszą?

Capri jak będziesz wykreślała Smerfetkę-szczęściaręz pierwszej strony to może dopisz i mnie?
się robi