Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-05, 10:10   #2191
Maga83
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. IX

Dzień dobry kochane

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
hejka dziewczyny dzis caly dzien jestem z szefem masakra

Tak mi sie isc nie chce do pracy, wczpraj clay dzien leniuchowałam w lozku a dzis trzeba wracac do rzeczywistosci. po co mi to było......
Takie leniuchowanie zawsze się przyda, to tylko tak rano się nie chce, a później jest już lepiej

Cytat:
Napisane przez kunegunda.bis Pokaż wiadomość
hej dziewczyny, dzis masakra leje ze hej, ledwo z wyra wstalam lece teraz do endokrynologa ginekol. zobaczymy co mi powie, co on na wyniki, i ew, jakie badania mam robic (badz nie)... tymczasem aaaaa i zapalcie duzo swiatla co by nie bylo przegnebiajaco

Cytat:
Napisane przez margo_78 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny
ja dziś pierwszy dzien w pracy i już mi się nie chce wrrrrrrrr masakra jakie pomysly szefa dopadają ale nic dam radę
u nas też dziś szaro ponuro leje wieje aż się nie chciało z domu nosa wytykać
Wierzę, że Ci się nie chce Jak to czytam to aż się boję co będzie, jak ja po 5 miesiącach wrócę do pracy.

Cytat:
Napisane przez natalia_23 Pokaż wiadomość
Witam
My dzis mielismy bardzo dobra noc
Maksi co do monitoru oddechu, tez jakos bardziej ufam swojej intuicji niz urzadzeniu elek. Poza tym przy malym dziecku spi sie tak czujnie, ze wystarczy ze maly sie poruszy a ja juz obudzona jestem.
Zycze dobrego dnia
Najważniejsze, że dziś w nocy było lepiej. Oby to się już nie powtórzyło.

Cytat:
Napisane przez Ania ania23 Pokaż wiadomość
Ale u mnie wiatry dzisiaj masakra, głowę urywa jak wyszłam z Diegusiem... Teraz opracowalam śniadanko i zaczynam mieć comiesięczny stres przed dzisiejszą wizytą-mam na 16.30..
Trzymam za wizytę

Cytat:
Napisane przez Nita6 Pokaż wiadomość
Sylwusia to taki mały terrorysta , ciężko się jej zasypia w dzień
uwielbia spać na spacerze a dzisiaj nie idziemy bo by mi wózek porwało.tak wieje że hej

jak zgram zdjecia to pokażę zdjecia z mikołaja
To czekamy na zdjęcia z mikołaja z małą terrorystką

Black dobrze, że porozmawialiście. Oby teraz już było tylko lepiej

Ja dzisiaj niezbyt wyspana jestem. Jakies koszmary mi się śniły, że odebraliśmy zdjęcia ślubne od fotografa, a na niektórych był duch dziecka

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora