Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Był półmetek jest 100-dniówka. A co potem? PORODÓWKA! Mamcie III-IV 2012 cz. 5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-05, 10:16   #1777
tynka88
Zadomowienie

Dot.: Był półmetek jest 100-dniówka. A co potem? PORODÓWKA! Mamcie III-IV 2012 cz. 5

hejj)

z rana TZ mnie wkurza ale juz ja go doprowadze do porzadku, nie bedzie tu ciężarnej denerwowal wkurza mnie bo czesto na jakies błahe sprawy stara mi sie za wszelka cene udowodnic ze wie lepiej ii powtarza to dziesiatki razy ,łażąc za mna, sam sie denerwuje wdg mnie niepotrzebnie i jeszcze podnosi ciśnienie mnie...

pogoda faktycznie paskudna, ale nastrajam sie juz świątecznie, zakupowo, pewnie za jakis tydzien ubiore sobie choinke , a co ozdobie sobie domek świątecznie

na wadze u mnie dzis 71 kg -9 kg na plusie,sniadanko zjedzone -jajecznica obiad mam jeszcze troche zupy pomidorowej ii zrobie sobie piers z kurczaka z surówka, czeka mnie prasowanie ii leniuchowanie no ii moze zalicze w koncu to tesco.

a co twardnien to na pocieszenie powiem ,ze ja tez mam, najczesciej w nocy , lub rano, mój brzuch jest wtedy jak twarda kulka , czytałam i czytałam i wyczytałam ,ze to raczej normalne , gdyz macica przygotowywuje sie do porodu, takze łykam magnez , a w razie gdyby cos sie działo powazniejszego nospe i do gina.

Angat
musisz miec silne miesnie brzucha, bo faktycznie brzus malutki, ciesz sie bo prawdopodobienstwo rozstepów maleje

Edytowane przez tynka88
Czas edycji: 2011-12-05 o 10:23
tynka88 jest offline Zgłoś do moderatora