Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - XXL-ki chudną do M-ki :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-05, 11:38   #3308
f_ola
Zakorzenienie

Lokalizacja: Wiecie tam dają takie fajne kaftaniki...Nie wiem tylko czemu są wiązane od tyłu...
Dot.: XXL-ki chudną do M-ki :)

Cytat:
Napisane przez wybOrOowa Pokaż wiadomość
Ja jak co rano rozkoszuję się kawą

ja ten tydzień muszę się bardzo pilnować ...w sobotę mam imprezę ,2 urodziny Bartusia znając życie nic nie zjem bo nie będzie czasu ...więc cały tydzień sprzątania mnie czeka , zakupy i robienie jedzenia po prostu to uwielbiam
A jaaa jak co poniedziałek z rana na lektoracie. Teraz przerwa i zajęcia i spotkanie do 20 jakooś. Zupę robię. =) A co do Bartusia to jego święto! Jemu się należy czas a nie sprzątaniu i gotowaniu Trzymaj się taaam mamuśko!

Każdy ma swoje podejście. Wyraziłam swoją opinię. Może im tak dobrze i jemu- nie neguje tego. Tyle że mimo otwartego zwiazku każdy by chciał by druga osoba nie wykorzystywała z tego. Bo napisała żebyśmy nie myślały że jest zła i najgorsza :P No to odpisałam. Znam kolesia który się zgadzał na wszystko bo kochał dziewczynę nad życie a ona chciała otwartego zwiazku, ona flirtowała itd a z nią był bo ją kochał i bolało go to. Dlatego zwracam na to uwagę że często druga osoba milczy
f_ola jest offline Zgłoś do moderatora