Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szalone Krakowianki pędzą dalej! - cz. XIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-05, 12:19   #4652
Melka88
Zakorzenienie

Dot.: Szalone Krakowianki pędzą dalej! - cz. XIV

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Właśnie żółtej Acany nie chciał tknąć ale to było zanim dostał tuńczyka, którego polubił dopiero za drugim niuchem, jak już się nim pobawił Może to kwestia przyzwyczajenia do zapachu, więc prosiłabym o małą odsypkę, bo starą wyrzuciłam do kosza Zieloną Acanę zjada i chrupie głośno.

Właśnie idzie do mnie Orijen, chcesz? Rejestrowałaś się na stronie Royal Canin? Wysyłają próbki, jestem ciekawa, jak często. Zaznaczyłam, że kociak jest wykastrowany i wysłali mi karmę kociakową

Kociak odbierał jako konkurencję Słodziaka i jak on był u mnie, to nie chciał się tulić i bawił się poza pokojem. Wczoraj go okrzyczałam, bo z łazienki wyniósł dywanik, przewracając szczotkę do kibla i wylewając to, co z niej ociekło, a on mnie ugryzł. O nie, nie będzie gryzł Pańci
Ok, do odsypię
Orijen zależy jaki, mieliśmy tego żółtym opakowaniu i był wcinany. Nie wiedziałam, że z RC wysyłają próbki, no no// Muszę zajrzeć.

Mela namiętnie kradła korki do wanny. Oduczyła się na tym mieszkaniu, bo ten jest ' przymocowany '
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora