2011-12-05, 12:24
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Był półmetek jest 100-dniówka. A co potem? PORODÓWKA! Mamcie III-IV 2012 cz. 5
Cytat:
Napisane przez Kulkaaga
Ja się dzisiaj uspokoiłam, bo rano dostałam kilka kopniaków, także wczorajsza panika poszła precz 
No i dzisiaj oficjalnie obchodzę POŁOWINKI!!!! 
|
gratulacje 
Cytat:
Napisane przez emigra
Dzien dobry, ma po wizycie
Jak mi pierwszy raz pobrala krew to za chwile musieli mnie cucic  tak mi sie slabo zrobilo ... no ale po kilkunastu minutach bylo ok, wypilam ten sok glukozowy, ktora dla mnie byl przepyszny  mial taki jagodkowy smak i o dziwo nie byl slodki jak dla mnie - pyszotka
Cukier mamy w normie. Nastepne pobrania krwi (razem klula mnie 3 razy) juz obeszly sie bez cyrku, ale potem pobierala jej o wiele mniej... Nasza coreczka nadal jest coreczka - uff, bo juz sie balam ze bedziemy miec niespodzianke jak u Malej  Julcia ma sie dobrze, wazy juz 884 g i nadal jest o tydzien za mala, jest juz ulozona glowka w dol, ale pan dr mowi ze moze sie jeszcze przekrecic, bo ma sporo miejsca. Mamusia dostala zwolnienie do konca ciazy
Kupilam Juleczce w nagrode pluszaczka 
|
super wiadomości i zazdroszczę tego soczku, bo ja jeszcze przed glukozą - mam nadzieję, ze dziś dostane skierowanko. Świetnie, że Julka sprawia radość i nie przysparza mamusi o troski - i cioć wizażowych Oby tak dalej! 
Cytat:
Napisane przez karolca
No coś Ty 
U mnie była wczoraj burza  i jak mam uwierzyć, że to grudzień jest i święta za 3 tygodnie?
|
Moja mama też wczoraj dzwoniła, że na Mazurach przeszła burza i gradobicie - nieźle! Chyba nigdy o takiej porze burzy nie przeżyłam
|
|
|