2011-12-05, 15:57
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Hey baby, I think I wanna marry you!" - Zazdrośnice cz. 45 :brzydal:
Cytat:
Napisane przez carmelova
Skoro mnie JESZCZE nie wyganiacie to poradźcie co mam zrobić z welonem do kościoła. Podoba Wam się taki długi, dosyc masywny, obszyty koronka jak dół sukni? http://krakow.gumtree.pl/c-ViewAdLar...AdId=334066351 Czy może lepiej lekka mgiełka? Krótki do tej sukni raczej nie pasuje.
Smerf Twój kamień na moim monitorze wygląda na granatowy  Ale i tak jest cudny 
|
ja bym proponowala woalke a potem opasek, te welony obszywane sa piekne ale jakos nie do tej sukni, na ramiona mozesz dac szal jedwabny widzial;am kiedys takie fikusnie wiazane na plecach ze twozyly tren nie wiem jak to opisac
Cytat:
Napisane przez BYou
|
a jak 
słodziarny z niego brzydal 
powiem tylko tyle, fak ju, nie mozemy sie spotkac na chwile w sobote ?? 
Cytat:
Napisane przez najfajniejsza
ależ ja Ci zazdroszczę... ja nie zdążę złożyć pracy do 15 grudnia i nie wiem, co ze mną dalej. w najgorszym razie będę musiała powtarzać rok (nie mam wpisu z seminarium). w przyszłym tygodniu jadę do promotorki i zobaczymy, co powie. co prawda chcę jej do przyszłego wtorku wysłać całą pracę, ale złożyć do 15 grudnia nie dam rady, bo musi przeczytać, poprawki nanieść, dopisać muszę wstęp, podsumowanie, spis treści, coś tam po angielsku, poza tym wydrukować, zgrać na płytę, machnąć sobie sweet focie, dać pracę recenzentowi, nie ma szans... 
chciałabym się obronić w styczniu
ale potrzebuję wolnego,bo jestem beznadziejna i nie mam siły po pracy/przed pracą. buuuu
no to pomarudziłam 
|
Kochana zepnij poslady dasz rade
|
|
|