2011-12-05, 15:04
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: TŻ zmusza mnie do sexu siłą
Cytat:
Napisane przez Śniegowa
Też się przez chwilę nad tym zastanawiałam. Sam tytuł wątku brzmi dość groteskowo- prawie jak "moje kochanie mnie gwałci"
Zastanawiając się nad tym dochodzę do wniosku, że ta dziewczyna nie zdawała sobie sprawy, że to jest gwałt i dopiero my jej to uświadomiłyśmy.
Mam nadzieję, że odejdzie od niego.
|
Cytat:
Napisane przez maryanna3
To też prawda, że istnieje jeszcze gdzieś tam w głowach niektórych ludzi taki pogląd że mąż nie może zgwałcić żony a klient prostytutki. Mnie bardziej zastanawia(w sensie wiarygodności autorki) ten spokojny ton. Rzadko kiedy taki jest gdy w grę wchodzą tak duże problemy, tu na wizażu też.
|
chyba że w grę wchodzi jakaś dziwne kalectwo emocjonalne ... ten spokojny ton, usprawiedliwianie zboczeńca, pomijanie roli dziecka - czy ona napisała w ogóle jakiej dziecko jest płci? bo nie zakonotowałam jakby ono było zupełnie nieistotne ale raczej prowokacją mi to śmierdzi - inaczej napisałaby od początku o szantażowaniu jej przez "TŻ", i że przez to boi się odejść.
ale każdy ma też inny poziom empatii, wrażliwości, więc jeśli nie jest to prowo to przepraszam
bo ja chyba w przypływie furii zabiłabym męża-łajdaka, który próbowałby mnie zgwałcić zabrałabym dziecko i uciekła jak najdalej, a już na pewno nie mogłabym z kimś takim żyć
!!! NAKARM PIESA !!!
|
|
|