2011-12-05, 18:46
|
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Scent Bar XXXV
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;30901271]Trzeba sobie jakoś radzić 
Lubię charakterne dziewczęta 
[/QUOTE]byle nie zbyt charakterne, jak mniemam 
Cytat:
Napisane przez rachell111
ja temczasem byłam bez prądu tez i bez neta też ale krótko - większosć czasu jednak sie wkokufiałam tak ze musze się zresecić - i to bardzo
heloł
|
Rejcz 
Cytat:
Napisane przez justynaneyman
Oczywiście.  Miałam na myśli- po prostu- trudno być uczciwym, a więc i w tym aspekcie również
Trzymajcie kciuki, ludziska, bo może się okazać, że z czymś się spóźniłam i coś bardzo bardzo ważnego przepadło 
Jutro się dowiem
|
Rozumiem Tak napisałam trochę obok Twojego postu, bo niestety ci krzyczący pseudo tego nie widzą...
i oczywiście 
Cytat:
Napisane przez gryx82
Tak jeszcze w kwestii "dobrej partii", niedawna rozmowa, a raczej monolog mamy: "Dzwoniłam do babci. S. (moja siostra cioteczna) zaprosiła ją do siebie, dom już postawiony, 300m powierzchni, podpiwniczony, obok wolnostojący garaż na dwa samochody... No niektórzy umieją się ustawić, a nie wejść z jednej biedy w drugą" (to chyba taka delikatna aluzja do mnie i siostry była) 
|

Cytat:
Napisane przez Florens
w klinice rehabilitacyjnej spędziłam 3 godziny  z czego tylko k. 45 - 50 min na zabiegach 
|
i jak po zabiegach?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."
EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|