Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nafta kosmetyczna
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-12-05, 20:09   #2509
Indios Bravos
Zakorzenienie

GG do Indios Bravos
Dot.: Nafta kosmetyczna

Cytat:
Napisane przez AncientQueen Pokaż wiadomość
Dzięki Dziewczyny. Czytałam nawet o tym, żeby trzymać naftę całą noc, i to jeszcze podgrzaną... O.o Jednak po pierwsze, coś mi w tym nie pasowało, a po drugie zawsze sprawdzam dane sposoby na necie, żeby dowiedzieć się czegoś o ich działaniu, nigdy nie nakładam na ślepo - bo kto wie, czy nie obudzę się ze spalonymi czy obumarłymi włosami?
A poza tym, którą naftę polecacie najbardziej do włosów przetłuszczających się, cienkich (do tego za wiele ich nie ma), i przede wszystkim podniszczonych przy końcówkach? Do tego dodam, że mam bardzo wrażliwą skórę głowy. Używam jak na razie Anny - Czarna Rzepa, ale kto wie, może polecicie coś lepszego Wybaczcie, że zadaję ponowione pytanie, ale przeczytałam już kawał wątku i niby było tam sporo wiadomości, jednak nic konkretnego.
Zniszczonych końcówek nie odratujesz niczym. Tylko ścięcie.
Co do nafty- one mają podobne działanie, te dodatki do niej są znikome a nafta działa tak samo
Najlepsza jak dla mnie i dla większości użytkowniczek tego wątku jest nafta firmy Anna. Co do wrażliwego skalpu- nie powiem Ci, bo nafta ogólnie ma silne działanie i może podrażniać. Każda. Musisz to wiec sama wycyrklować

everything I do I do it for you..."

27.05.2009r.- najszczęśliwsza kobieta na Ziemi

www.radicalis.fbl.pl - strona mojego najzdolniejszego
Wybrałam kuszącą Lady Berry!

Indios Bravos jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując